![]() |
Çıldıracam ! tarıh : 29 hazıran persembe fotomac http://imgeg.sabah.com.tr/images3148...0060629_01.jpg arkadslar cıldırıyorum sınırlenıyorum boyle bırsey olamaz yaa. besıktasımız delgadoyu getırmıs ezıklerın medyası ezık gazetesının delgadoya ayırdıgı yere bakın.cıldırmamak elde degıl:mad: :mad: :mad: |
aynı oyuncuyu ezikler tranfer etse eziklerin gazetesi bunu tek sayfadan verir öve çve bitiremezdi (sözde bu gazete de Turgay Cinerin yazıklar olsunn be) |
arkadaşlar artık alışamadınız mı? ben alıştım bu tarz iğrençliklere sizlerde alışın. ama ak koyun kara koyun ligler açıldığında anlaşılacak. bu fenere ne kadar ilk sayfa ayırırlarsa ayırsınlar, bunlardan bi cacık olmaz. |
Ezik gazete işte ne olacak |
işte bu noktada bize,bizim medyamıza da büyük iş düşüyor bence..bu adamlar bunu hep yapıyo ama biz de aynını yapmalıyız..ama bakıyorum BEŞİKTAŞ TV ye önceki maçları veriyo,tele magazin veriyo falan.."verilmeyeni duyulmayanı bunlar görüp gösterecek millete.. |
Ezikler Hepside.. |
ezik olum bunlar şerefsiz adamlar 3 kuruş bile etmezler boşverrrrrr |
şerfsizler ya...şampion olalımda bakalım onuda böle köşelere alabilecekler mi... |
bu gazate anca tuvalet kağıdı olur.. |
:mad: EZİKLERİ GÜNDEMDE TUTMAK İÇİN HERŞEYİ YAPAR BUNLAR ABİCİM.BOŞVER ALDIRMA BİZ GAZETEYİ ALMAZ OKUMAYIZ ONLAR DÜŞÜNSÜN.ADI ÜSTÜNDE EZİK MEDYASI YİNE EZDİKKİ BÖLE YAPIYOLAR |
ee kardeş sen ezikbahce nin gazetesinden ne bekliyosunki delgadoyu kötülemediklerine dua et :) |
hee ezikler satin almistir bu gazeteyi :@ |
zor degil ya sizde bu gazeteyi alip okumaz siniz, kafana takma dostum. |
Alıntı:
|
gazetelerin hepsi aynı ben hürriyet aldım delgado haberini bulmam zor oldu..gazeteler hep böyle bazıları fb şunu alıyor biz alamıyoz diyorlar dolduşa geliyorlar. alıyoruz kardeşim göze batmıyor carew kleberson ailton bunlar az oyuncularmı hepsi anelka kadar piyasası veya starlığı olan oyuncular ama biz alınca sansasyon yaratmıyor boşverin bütün gazeteler fenerin alacağı oyuncuya ve teknik direktörüne kilitlenmiş ben artık gazetelerden değilde bjk formlarından takip ediyorum olan bitenleri. medya o haldeki sıradan bir haberi bile abartıyor yani gazeteler gazete olmaktan çıktı.tv haberleri ile magazine vb iğrençliklere döndü haberleri bile seyretmek içimden gelmiyor |
Delgado şovu izleyince utanacaklar bu yaptıklarına. bu sene Delgado manşetlerden düşmeyecek. müthiş bir oyuncu transfer ettik arkadaşlar. boşverin millet çekemesin çatlasınlar fesatlıklarından... |
dostum bende aynı şekildeyim sinir oluyorum böyle yaptıklarında ama var ya fb bu adamları getiremesin bak nasıl fotomaca mailleri yollayacam yazıklar olsun böyle medyanın |
fanatik de aynısı zaten.bence mail yağmuruna tutmalı. klübümüzz bi beşiktaş gazetesi çıkarsa da millet görse spor gazetesi nsl oluyormuş. |
Alıntı:
|
Artık alıstım. su gazeteyi hiç almıyorum bile lutfen sizlerde almayın tamamen febelilerin gazetesi oldu. su adamlara para kazandırmayalım artık sadece alen abi yazdgı gunler alınabılır... |
o medya eziklerin elinde oldukca ben gazete almiorum ve okumuyorum alayi ezik! |
Ben suanda favorilerimden sildim |
boyle srfsz lık olmaz kii |
senin sesini duymuş fanatik tam sayfa yapmış delgadoyu fotomaça nispet:D :D |
kardeşim onlar ancak onlar kendilerini kandırırlar lig başladığında herkes görür delgadoyu kafanızı yormayın ayrıca reklama gerek yok |
Fotomaç ın sahibi Turgay CİNER. Beşiktaş da yöneticiklik yapmış ama o da biliyor bu gazetelerin yalan yanlış haberlerine sadece ezikler ilgi gösterir hatta üstüne para verip alır diye. eziklerden yararlanma metodu bu. |
Alıntı:
|
yorum yapmaya değmez....... |
Ben BEŞİKTAŞ'ı bu yüzden seviyorum.Işıltılı şaibeler onların olsun,spotlar onlara yansın,bizim varlığımız yeter.Biz o manşetlerden indirmesini biliriz. |
ya bosverelim en iyisi bunlari , hepsi salliyo |
acaba gese sampion oldugunda ne yazdilar, büyük yazi ile gs sampiyon yoksa fb sampiyonlugu kaybetdi? |
bu gazteyi alanın aklı yok fb ye yataklık etmekten başka yaptıkları yok birde selçuk yula gibi amigo yazarları var ki ne desen az bütün bjk lilere tavsiyem bu gazteyi almasınlar. en büyük ceza almamaktır. |
merak etmeyin lig başlasın o ilk sayfalar kimin olacak. lucescu geldiğinde demişti beşiktaşı ilk önce gazetelerin birinci sayfasına sonrada ligin tepesine taşıyacağım diye bu senede aynısı olacak inşallah |
anti-fotomaç |
çildiriyoruz Ama Yine Bu Gazeteye Para Verip Aliyoruz..!!!! |
******** hepsi çekemiyolar bizi en kötü günlerimizde bile onları geçiyoruz ya yediremiyolar aamaa bu sene bişeyler yicekler |
******** bunlar yaa .... hep bakıyorum hergün gazete alıyorum .. Beşiktaşı hep en son sayfada ve kucucuk yere koyuyolar :@ozaman hiç bi gazetede BEŞİKTAŞ ile ilgili yazı yazmayın gazetecilik böylemi olur :@ |
********ler 2 ligden oyuncu alsın 3 sayfa haber yapar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:23 . |