![]() |
pkk lı şarkıcı beşiktaş logosunu kürt bayrağı yaptı pkk lı şarkıcı beşiktaş logosunu kürt bayrağı yaptı. Ardahan'lı Kürt asıllı pkk lı şarkıcı Dino'nun 'Gula Dılemin' (Gönlümün gülü) adlı şarkısına çekilen klipte Beşiktaş'ın logosu Kürdistan bayrağına dönüştürüldü. kimse tepkigöstemeyecekmi? çarşı geri gelsin. bu pisliklere haddini bildirsin. Beşiktaş logosuna KÜRT BAYRAĞI haberi |
zaten ......lerin bi logomuzu çaldıgı kalmamıştı |
köpekler boşluğu ii yakalıyor . zavallılar . |
Birilerinin öncülük etmesi gerekiyor... birilerinin bu pisliğe ve çıkacak olan pisliklere dur demesi gerekiyor. biz bizi yeriz ama kimseye yedirmeyiz !!!! |
bunlar ve bunun gibiler ancak kendi çöplüğünde öterler... |
ŞEREFSZİLER SONUNDA BUNUDA YAPTILAR YA BİZİ BÖYLE PİS İŞLERİNİZE ALET ETMEYİN BU LOGONUN ASİLLİĞİNİ BOZMAYIN !!! |
beşiktaş taraftarı olarak bu ********liği karşılıksız bırakmayalım ve büyük bir organizasyon yaparak, pkk lılara karşı protesto eylemi yapalım. bu ********lere hadlerini bildirelim. beşiktaş pkk lılara karşı. çarşı pkk lılara karşı. |
çArşı olmayabilir ama bu kulübün değerlerine sahip çıkması gereken bir yönetim var.! Yönetimden bir tepki bekliyorum ben. |
biz logosunda tek Türk bayrağa taşıyan takımız...bunu yapanlar pislik , hatta ş...siz:@ |
iice darma duman olduk bizi kim toparlayacak çok merak ediyorum düştüğümüz durumlara bakın yaa madara olduk elaleme:(:(:( |
Türkiye`de Saat: 21:00 . |