![]() |
Beşiktaş logosuna Kürt Bayrağı çArşı da yok ki cevap VERSİN!.. Ardahan'lı Kürt asıllı şarkıcı Dino'nun 'Gula Dılemin' (Gönlümün gülü) adlı şarkısına çekilen klipte Beşiktaş'ın logosu Kürdistan bayrağına dönüştürüldü. KÜRTÇE ŞARKIYA EROTİK HİNT KLİBİ K. Irak'ta en çok satan albümlerin başında yer alan Dino'nun albümü için çektiği klibe internette yapılan uyarlamalarda erotik bir Hint klibi eşlik ediyor. Bolca sevişme sahnesinin yer aldığı Hint klibinin yanısıra, klibin başında yer alan Kürdistan bayrağı logosu da dikkat çekiyor. çArşı DA YOK Kİ CEVAP VERSİ!.. Video paylaşım sitelerinde dönen klibin girişinde Beşiktaş'ın kasikleşmiş Karakartal'lı logo, Kürdistan bayrağına dönüştürüldü. Bu tip konularda duyarlı olan Beşiktaş'ın taraftar grubu 'Çarşı' ise iki gün önce 'Beşiktaş kulübünün önüne geçmekle suçlanıyoruz' diyerek kendilerini feshettiklerini açıklamışlardı. Çarşı'sız Beşiktaş taraftarının ise bu olaya nasıl tepki vereceği merak ediliyor. http://www.ensonhaber.com/images/news/113250.jpg http://www.ensonhaber.com/images/news/113251.jpg klip için: Beşiktaş logosuna KÜRT BAYRAĞI haberi |
kendi pisliğinize bizi bulaştırmayın!!!! |
.......... biri bunu yok etsin beşiktaşın adını kullanmasınlar |
heryerden başlar artık pislikler dadanmaya!!!!! |
kim yok edecek ? millet birbirini yerken köpeklerin işi rast gidiyo .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
başka amblem mi yoktu yav.... |
atatürkün takımına boyle bişeyi nasıl yaparlar |
Yazıklar olsun ya ne hallere düstük bunun tek sorumlusu biziz arkadaslar kendi aramızda kavga ederken bundan cıkar saglayanlar oluyor artık eskisi gibi tek yürek olma zamanı geldi... |
pkk lı şarkıcı beşiktaş logosunu kürt bayrağı yaptı pkk lı şarkıcı beşiktaş logosunu kürt bayrağı yaptı. Ardahan'lı Kürt asıllı pkk lı şarkıcı Dino'nun 'Gula Dılemin' (Gönlümün gülü) adlı şarkısına çekilen klipte Beşiktaş'ın logosu Kürdistan bayrağına dönüştürüldü. kimse tepkigöstemeyecekmi? çarşı geri gelsin. bu pisliklere haddini bildirsin. Beşiktaş logosuna KÜRT BAYRAĞI haberi |
zaten ......lerin bi logomuzu çaldıgı kalmamıştı |
köpekler boşluğu ii yakalıyor . zavallılar . |
Birilerinin öncülük etmesi gerekiyor... birilerinin bu pisliğe ve çıkacak olan pisliklere dur demesi gerekiyor. biz bizi yeriz ama kimseye yedirmeyiz !!!! |
bunlar ve bunun gibiler ancak kendi çöplüğünde öterler... |
ŞEREFSZİLER SONUNDA BUNUDA YAPTILAR YA BİZİ BÖYLE PİS İŞLERİNİZE ALET ETMEYİN BU LOGONUN ASİLLİĞİNİ BOZMAYIN !!! |
beşiktaş taraftarı olarak bu ********liği karşılıksız bırakmayalım ve büyük bir organizasyon yaparak, pkk lılara karşı protesto eylemi yapalım. bu ********lere hadlerini bildirelim. beşiktaş pkk lılara karşı. çarşı pkk lılara karşı. |
çArşı olmayabilir ama bu kulübün değerlerine sahip çıkması gereken bir yönetim var.! Yönetimden bir tepki bekliyorum ben. |
biz logosunda tek Türk bayrağa taşıyan takımız...bunu yapanlar pislik , hatta ş...siz:@ |
iice darma duman olduk bizi kim toparlayacak çok merak ediyorum düştüğümüz durumlara bakın yaa madara olduk elaleme:(:(:( |
yönetim uyuma |
Vay it dölleri. |
Alıntı:
Hangi yönetim :) |
Vay adiler vay... |
Neticede tescil var bizden başkası kullanamaz yönetim araya girip hem dava açabilir hemde yayından kaldırtabilir Uyuma yönetim |
bu ne ya bi anda bütün pislikler bulaşıyo |
Zaten bu ********lik te anca kürtlerden beklenirdi... ******** oçlar... |
pisLikler:@ |
Asil Türk Bayrağını taşıyan tek amblem bizimki olduğu için çekememişlerdir |
ortospu çocukları işte |
kendini bilmez densizin birinin işidir bu sadece başka bişi olamaz |
gördükçe insanın sinirini bozan bir durum mod arkadaşların işine karışmış gibi olmayayım ama konu silinse daha iyi olmaz mı acaba? |
....... biri bunu yok etsin beşiktaşın adını kullanmasınlar. ne biçim bir iş bu ya çarşı da yoq lafı koycak adamda yok |
Herks gibi onlarda bizden çalmıs allah belasını versın |
ulan siz adammısınız ki dinoymuş pis herif sen kimsinlan bu amblemi kullancan adamın altından girer üstünden çıkarız akıllı ol,bizi bulaştırmayın çArşı yok diye ölmedik burdayız ulAn!... |
.... bu salakk ne yapmış ya almıyacaksın aslında böylelerini |
bu bir milli meseledir. Beşiktaş'lılık değil. çünkü Türk Bayrağı'na yapılmış bir ********lik var. aynı andada Beşiktaş'a... basında çok boş konuşuyor. çArşı yok falandı,filandı, bunlar falanlı cacık kardeşim. çArşı bitti diye Beşiktaş Aşık'larıdamı bitti? yaa ayrıca çarşı bitmez bu böyle biline... |
ben küfrederim ama...ana avrat soy sop ırk falanda dinlemeden... |
******** herifler.................. ne hakkıonız var o şanlı amblemi kullanmaya sizin... Dava açılmalı ve bu pisliği yuapanlar cezalandırılmalı.. yönetim nerdesin göster kendini sağda solda konulmakla malesef olmuyo bu işler.vur masaya yumruğunu ki herkes görsün kiminle uğraştıklarını.......... |
vay vatansız , topraksız milletsiz sütü bozuk herif vay .bulup kafasına sıkmak lazım. |
Türkiye`de Saat: 05:45 . |