![]() |
:(:(:s |
Bu ALÇAK ŞEREFSİZlere mahkeme açmazsam veya açtırmazsam ADAM DEĞİLİM..! Türk Bayrağı uLAn o TÜRK ŞEREFSİZLER..! |
ADİ İTLER BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR BİZİM BAYRAĞIMIZA VE BEŞİKTAŞIMIN AMLEMİNE YAPTIKLARI ŞEREFSİZLİK.... KENDİ PİS PAÇAVRALARINI BULAŞTIRMAYIN BİZE ZAVALLILAR SÜRÜSÜ BU ADAMI BİRİLERİ BULUP ................................... |
memleketim diye soylemiyorum hepsi ********dir. ne denilebilirkii allah belalarını versin hepsinin |
HA PKK LISIN HA P.. YA TÜRKSÜN YA HİÇ... ANLAYAN ANLAR |
yazıklar olsun ya....:( |
Sözüm herkese değil herkes üstüne alınmasın ama bu mantelitedeki doğulu insanlarımız olduğu sürece biz 1 cm bile ilerleyemeyiz.(BURASI KÜRDİSTAN DEĞİL TÜRKİYE UYANIN HEEYY) |
Doğu gerçekleri.Allah belalarını versin. |
soyu sopu belli olmayan sefiller.pisliğinizi bulaştırmadığınız bir bu kalmıştı.hepinizin kökü kurur inşşşş... |
BİZLER TÜRK GENÇLERİYİZ VATAN İÇİN ÖLMEKTEN VE VATAN İÇİN ÖLDÜRMEKTEN KORKMAYAN . ACİLEN İDAM CEZASININ GERİ GETİRİLMESİNİ İSTİYORUZ.BUNU YAPAN ****** ÇOCUKLARININ KANININ AKTIĞINI GÖRMEK İSTİYORUZ |
herşeyi bi kenara bırakarak düşünsek bu olaya türk milleti olarak karşı çıkmamız lazım sonuçta o armada bir ay yıldız war birlik olup bu sorunu halletmeliyiz bazı işgüzarlar bununla dalga geçio sırf fanatiklik dierek ama düşünmüolar ki bu bjk sorunu deil bi fbeş bi gebeş sorunuda we daha ne kadar türk warsa |
lanet olsun sizlere ya... Herşey zaten beşikaşımızın Türkiyenin ilk takımı olması ve logosunda Türkiye bayrağının olması için Provekatö ediliyor...Ve çarşıdan medet uman arkadaşlar herşey Çarşı demek değil bunun için gerekli tepkiyi Çarşı olmasa da vermek durumundayız... Burda böyle oturup klavye başında bunlarla baş edemeyiz... |
********ler |
bu kadar olmaz ya düşüncesiz insanlar.Allah sizi kahretsin bu kadar saygısızlık olmaz.(BURASI TÜRKİYE HADDİNİZİ BİLİN YOKSA BÜTÜN TÜRK MİLLETİNİ KARŞINIZDA BULURSUNUZ...) |
:eviltongue:çirkef adamlar bunlara yorum yazmak bile bu olaylara bi katkı diye düşünüyorum ama kınıyorum burdan ÇARŞI KÜRDİSTANADa KARŞI:y: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
TAMAM KÜRTLERİDE ANLIYORUMDA BİRAZ AĞIR OLMUŞ |
ARKADASLAR KURT TURK KARDESDIR PKK KALLESDIR BU PKK LILAR KURTLERIN ADINIDA KARALIYOr |
febenin gesenin amblemi dururken bize nie karışılar yaw |
YA KALDIRIN ŞU TOPİCİ HER GÜN GÖRÜNCE SİNİRİM BOZULUYO YA.. |
Allah belalarını versin onların... |
iyice azıttılar |
Küfredecem şimdi ya. |
Alıntı:
ne yazık ki yapılıyor elleri kırılsın hainlerin... |
kürt bayrağı diye bir şeymi var ya tek bayrak tek millet var bu ülkede o bayrak dedikleri şeyi alsınlar başka yerde kullansınlar. |
böyle konuya kim nasıl izin veriyor kaldırın gitsin ya hayret bişi |
im savunacak hakkımızı,konuşmaktan,oturup kalkmaktan aciz Sinan mı?...iş gene bize düşüyor arkadaşlar... |
Allah belalarını versn.. |
kendilerini avutur ancak köpek oğlu köpekler.... |
Saçmalık yaaa! Çarşı kapandı diye güç bulduk zannettiler zavalllar |
LANNN BUNE BİZİM ŞEREFLİ LOGOMUZA ELİNİ SÜRENİN KOLUNU KIRARIZ AKILLI OLUNNNNN |
bi bu eksikti......... |
evet çarsının olmasını hepimiz cok istiyoruz ama onlar yok onların arkasına sığınarak bir şeyler yapmamız gerekmiyor karalama kampanyası başlatabiliriz yönetimi bu konuda konu acarak tepkimizi gösterebiliriz |
aa evt ben bu fotoyu daha once youtube de gormustum , ve cok sinirlenmis tim !!!! |
KESİN EZİKLER YAPMISTIR bunu yapan haywan oglu hayvan ********ler |
|
|
allahın pis kürtleri ne istiyorsunuz beşiktaşımızdan türkiyemizden çekin elinizi bu bjk den bu vatandan bu vatan size kalmayacak |
Türkiye`de Saat: 10:09 . |