![]() |
Yemekteyiz... Ya bunlar insanı kiloya teşvik ediyor resmen :D yavaş yavaş birde öbür kanallarda benzeri programlar yapmaya başladı |
Alıntı:
|
popstar-benmle evlenirmisin-varmısın yokmusun- yemekteyiz-...vs nefret ediyorum ya.nasıl izleniyor bir türlü anlamıyorum. bunların nasıl izlendiğini ve ne amaçla izlendiğini bilen biri varsa açıklayabilir mi örneğin ben adamın kutusunda ne olduğunu bilmek istemiyorum ve ne kadar kazanacağı benm umurumda değil.çünkü bana parasını vermeyecek. veya kimin kimle evlendiği, hangi kaynananın ne dediği umurumda değil. popstar şarkılarının hepsi bana saçma ve aptalca gelmiştir.çünkü poptan ve arabeksten nefret ederim lütfen biri bana açıklama yapsın.anlıyamıorm türk halkını:D |
Alıntı:
:D :D :D Valla sana katılmamak elde değil birde bir program tutulsun hemen çakmaları çıkyorya ona deli oluyorum |
Alıntı:
hiç söyleme ya:D :D :D |
haklı adam..sabah akşam gece gündüz yemekteyiz..ne bu be ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ahaahahaha:congrats::congrats::congrats: bencede o nöron sayısı az olan arkadaşları ezme.bu kadar bilgi bana yeterli.geri kalanını tahmin edebiliyorum.:D:D:D |
Alıntı:
|
Adam sonuna kadar haklı... Yarışmaların hepsine gıcığım ama Yemekteyiz ve o tarz yarışmalardan tiksiniyorum...! |
Türkiye`de Saat: 19:05 . |