![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Anketimiz: İbrahim Toraman Milli Takımımıza Alınmalı mı ? | |||
Alınmalı.. | ![]() ![]() ![]() ![]() | 22 | 95,65% |
Alınmamalı... | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 4,35% |
Katılımcı sayısı: 23. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Milli Takım olarak uluslararası bir stopere sahip değiliz ne yazıkki...Ne Servet ne Emre Aşık ne G.Zan ne de Emre Güngör'ün Toraman'dan bir üstünlüğü var, hepside normal, vasat oyuncular, ama kötülerin iyisiler kuşkusuz...Ben herzaman Toraman'ın Milli Takımda olması gerektiğini düşünüyorum, Servet'ler Emre Güngör'ler sakatlandı diye değil yanii...Ama F.Terim'in Toraman'a bir kastı olduğu belli, Terim tamamen duygusal kararlar verdiği için Toraman'ı kadroya almıyor, bu kadar sakata rağmen yine almaz diye düşünüyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alınmalı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | KesinLikLe aLınmaLı..!
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alınmalı ama orda kapı gibi Emre AŞIk varken Terim alırmı onu hiç ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | alınmalı ama ben toramanın yerinde olsam yıldıray gibi terim olduğu sürece gitmem.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |