kartalim_ | 02-04-2009 12:34 | Maça yine doğru bi 11'le başladığını düşünüyorum F.Terim'in...Ama inandığı oyuncular, bizim de inandığımız oyuncular, başta Nihat, çok kötü oynadılar...Nihat böyle golleri kaçırırsa, F.Terim ne yapsın yaf...F.Terim'in oyuncu tercihlerini geçelim artık, ben İspanya maçının kadrosu açıklanmadan önce Toraman, M.Topuz, Yıldıray vs. gibi oyuncuların çağrılmayacağını biliyordum zaten, bilmemiz de lazım artık, hocanın onlarla bi sorunu var, gayet açık bu, tabiiki olmamalı ama var işte, adam kaprisli, en iyi benim havasında, ki öyle de yani türk hocalar içerisinde...Bi o var bide Denizli, ikisine de baktığımız zaman hep oyuncu tercihleri eleştiriliyor, sözleri konuşuluyor, ama ikiside tartışmasız türk futbolu için büyük hocalar...Ben 2 İspanya maçında da kötü futbol oynadığımızı düşünmüyorum, en azından 2 puanı hakettik bence, ama olmadı işte, Volkan bi salaklık yaparsa, Nihat ona yakışmayan golleri kaçırırsa, maçtan sonra da F.Terim eleştirilirse bu olmaz yaf...Terim'i bu maçta eleştireceğim tek husus var, o da ilk maçtaki gibi yanlış oyuncu değişiklikleri...Takımın en iyi 2 isminin çıkmaması lazımdı mesela, Semih-Arda ikilisinin yanii...Yine de her şeye rağmen yürkleriylen oynayan oyuncuları kutluyorum ben...İspanya'yı 31 maçlık serilerine son verebilirdik ama Volkan-Nihat ikilisinin beceriksizlikleri sonucu bu olmadı maalesef... |