![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ablacım siyah üstünde beyaz çiçekler olanda güzel.benim faworim o ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | al senin olsun ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | gerçekten güzel modeller varmış sağol canım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne demek canım ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hepsi birbirinden çekici de bu 36 yaşın daki ablanıza 5 ayda 15 kilo verdirecek bir diyetiniz var mı acilen lazım pek makbule geçer.
__________________ ![]() Ben de ölene kadar Beşiktaşlıyım(Fenerbahçe'li eşime rağmen) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bikiniler cidden güselmiş ama onları giymek için süper bi vücudunun olması gerekio yani bnm vücudum gibi ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ BİZE EFSANE AŞKLARI YANLIŞ ÖĞRETTİLER LEYLA İLE MECNUN,FERHAT İLE ŞİRİN DEDİLER ONLAR BEŞİKTAŞ AŞKINI HİÇ BİLMEDİLER | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/moda/54342-buyrun-kizlar-bikini-modelleri-%3B-%3B/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 01-03-2008 16:36 | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-02-2008 18:26 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |