|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
05-12-2006, 19:30 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 |
Alonso "Yılın Uluslararası Yarış Pilotu" seçildi İngiliz Autosport Dergisi, 2005 ve 2006 Formula 1 Dünya Şampiyonu Fernando Alonso'yu "Yılın Uluslararası Yarış Pilotu" seçti. Autosport'un geleneksel ödülleri dün gece Londra'da verildi. Geçen yılki ödülü Kimi Raikkonen'e kaptıran Alonso, bu yılki ödülü Michael Schumacher'i geride bırakarak aldı. Törende mazereti nedeniyle hazır bulunamayan Alonso'nun ödülünü Renault F1 Team Aerodinamik Departmanı Başkanı Dino Toso, BRDC (İngiliz Yarış Pilotları Klübü) Başkanı Damon Hill ve ITV Motorsporları Yorumcusu Martin Brundle'dan aldı. Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Toso; "Fernando çok özel birisi. Biz kendisini dünya şampiyonu yaptık, o da bizi" dedi. Autosport'un "Yılın Uluslararası Yarış Otomobili" ödülü de R26 ile Renault'ya verildi. Dergi "Yılın En İyi İngiliz Yarış Pilotu" ödülünü ise, kariyerinin ilk Grand Prix zaferini geçtiğimiz sezon kazanan Honda Pilotu Jenson Button'a verdi. Autosport.com'un "Yılın Çaylağı" ödülüne ise, GP2 Serisindeki üstün performansı ve başarısıyla elde ettiği şampiyonluk nedeniyle, McLaren'in 2007 Pilotu Lewis Hamilton layık görüldü. Autosport'un ödül gecesinde verilen diğer ödüller ile kazananlar şöyle: "Gregor Grant" ödülüne; 3 kez Formula 1 Dünya Şampiyonu Sir Jack Brabham ve "John Bolster" ödülüne Fransız lastik üreticisi Michelin seçildi. Bu ödülleri de ünlü Formula 1 Pilotu Carlos Reutemann verdi.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |