|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
15-03-2007, 11:08 | #1 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 |
Formula 1'de hasret bitiyor <SPAN class=detay_haber>Tüm dünyadan otomobilseverlerin merakla beklediği Formula 1, hafta sonu Avustralya'nın Melbourne kentinde sezona ''merhaba'' diyecek. Geçen yıl sürücüler klasmanında genç İspanyol pilot Fernando Alonso, markalar klasmanında ise Fransız Renault'nun şampiyonluğuyla sona ermesinin ardından yeni sezonda takımların tek hedefi 17 yarışlık seriyi en iyi dereceyle tamamlamak. Avustralya'nın Melbourne kentinde bulunan 5 kilometre 303 metre uzunluğundaki Albert Park'ta yapılacak sezonun ilk ''Grand Prix''si öncesinde tüm takımlar hazırlıklarını tamamlayarak yarış saatini beklemeye başladı.58 tur üzerinden yapılacak sezonun ilk yarışında geçen yıl pole pozisyonunu İngiliz pilot Jenson Button almasına karşın, Renault ile yarışan Fernando Alonso ipi göğüslemeyi başarmıştı. Formula 1'de tam 7 kez dünya şampiyonluğunu kazanarak yarışların efsaneleri arasına giren ve geçen yıl Brezilya Grand Prix'sinin ardından pistlere veda eden Alman pilot Michael Schumacher, 2004 yılında elde ettiği 1.24.125'lik derecesiyle Albert Park'ta tur rekorunu elinde bulunduruyor. <DIV style="FLOAT: right; WIDTH: 300px"> on error resume next plugin = ( IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFla sh.4")))if ( plugin
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
|
15-03-2007, 11:09 | #2 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 | Formula 1'de 2007 sezonu <SPAN class=detay_haber>Dünyanın en çok ilgi gören sporları arasında gösterilen Formula 1'de yeni sezon hafta sonu yapılacak Avustralya Grand Prix'siyle başlayacak. Aralarında Türkiye Grand Prix'sinin de bulunduğu Formula 1 yarışlarında 17 ayrı pistte otomobiller ve pilotlar birbirini geçmeye çalışacak. 2005 yılında ilk kez Türkiye'de düzenlenmeye başlanan Formula 1 yarışları bu yıl 26 Ağustos tarihinde İstanbul Park'ta yapılacak. 11 takım ve 22 pilotun mücadele edeceği yeni sezonun açılış mücadelesinde Avustralya'nın Melbourne kentinde bulunan Albert Park'ta hem yeni araçları gerçek bir yarışta test etme imkanı bulacaklar hem de sezona moralli girmek için çaba harcayacaklar. <DIV style="FLOAT: right; WIDTH: 300px"> on error resume next plugin = ( IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFla sh.4")))if ( plugin
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
16-03-2007, 11:27 | #4 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | Ben acikcasi Renault un performansini merak ediyorum... Fisichella aradan kayabilir benden soylemesi...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
16-03-2007, 17:52 | #6 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | büyük yarış başlasın özledik
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
18-03-2007, 16:14 | #10 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | sonunda hasret bitti...Kimi yeni takımında birinci oldu..güzel böyle
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |