|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
10-09-2006, 23:44 | #1 | ||
Guest
|
İtalya Grand Prix'inin ardından Ferrari'den yapılan açıklamada, sezon sonunda emekliye ayrılacak olan Michael Schumacher'in yerine Finlandiyalı pilot Kimi Raikkonen'in önümüzdeki 3 yıl Ferarri adına yarışacağı belirtildi.. Ferrari'den yapılan açıklamada, halen McLaren adına yarışan Raikkonen'in, Ferrari ile 3 yıllık anlaşma yaptığı belirtildi.. Öte yandan Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa'nın kontratı da 2008'e uzatıldı.. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- kaynak http://www.ajansspor.com/haber/153392 | ||
|
11-09-2006, 01:48 | #3 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 | efsane bu sene bitiriyor artık,ama zirvede ve hiç ulaşılamayacak yerde bitiriyor en azından,ve ferrari daha öncede konuşulduğu gibi en iyi adamla kapatmaya çalışacak schuminin yerini..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
11-09-2006, 08:54 | #4 | ||
Akademisyen Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 | KİMİ RAİKKONEN olması gereken en iyi isimdi çok yetenekli biri umarım şansızlığını ferraride kırar | ||
29-09-2006, 23:02 | #9 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | bence Kimi Raikkonen Ferrari'de başarılı olcak gibi görünüo... zaten bu sezon McLaren de hep pit sorunlarıyla boğuşuyodu Ferrari'de bu sorunun olacağnı zannetmiyorum...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |