![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bi de adamLar , biLerek ŞampiyonLar Liginden elendik dioLar ya ![]() UEFA da sansımız daha buyuk dioLar harbi Ezik bunLar ya bende Şu tuncay'ın sus işaretine ayar oluorum bigün birisi o parmağı.. neise
__________________ bir gün kıyamet kopar çöker karanlık allah affetmez bizi çok günah aldık sevenler ayrılmaz bir plan yaptık bütün ÇARŞI cehenneme kombine aldık | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kanlarina islemis baskalarindan araklamak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | YA VALLA BENIM HOSUMA GITMIYOR BU GE-LI-YO-RUZ SLOGANI. SANKI BIR YERE GITTIKDE SIMDI GERI GELIYORUZ. süper kupasinda neyse.lig daha baslamamisti. ama artik bu slogan bence gereksiz. aslinda daha degisik sloganlarimiz olsa güzel olur. mesela kork,egil,sus gibi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Guest
| bukadar ezik olunmaz ama yaa...biz yaratıyoruz onlar çalıyor...nefret ediyorum bu ezik taraftarlarından ezik medyadan ezik takımdan...lanet olsun hepinize...böyle yaparak ezilmeye devam edeceksiniz...ezik olmak sizin hoşunuza gidiyorsa bizimde sizi ezmek hoşumuza gidiyor.... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |