![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Acaba demiroren ayrıldıktan sonra azıze aşağıyı gösterip ne söyledi bence; 1:Taraftar küfür ediyor ben ne yapayım, ben mı kufur ediyorum susun deyınce susuyolarmı sankı.. 2:Taraftrara kızarak :Ne kufur ediyorsunuz birde maratonda oturuyorsunuz cıkın sahada oynayın attın gollerı ozman ..bak adam gitti rezil olduk yine
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya işin açıkçası son dönemlere kadar ben de hiç beğenmiyordum ama bu kupa eşleşmesinden bu yana inanılmaz şekilde bir başkanlık yapıyo ve 10 kendisinden daha tecrübeli başkanları köşeye sıkıştırıyo gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyo helal olsun bu sene de transfer politikasında saçmalamazsa Beşiktaşımız uzun yıllar şampiyonluklara ambargo koyar
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/multi-media/27861-y-demirorenin-gidis-ani/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
YouTube - baskan stadı terk ederken | This thread | Refback | 01-05-2007 02:01 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |