![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Multi Media BJK mp3 video Resimler. |
![]() |
| LinkBack (4) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | biran için ırak aklıma geldi kafa kesme olayları
__________________ o0o0o0o Bir manitammmm olsaa saçları sarı olsa ezikbahçeli olsaaa bir öpsem KARTAL olsaa o0o0o0o0 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | şu köpeklerin sesini kesemedik ya yazıklar olsun maçta oynayanların hepsine..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | dogru kelimeler kullan genelleme yapıosun yorum yaparken daha dıkkatli ol !!!! unutma her yerde oldugu gıbı BurSa'da da BEŞİKTAŞ aşkıyla yanıp tutuşan bir sürü dost varr nesse dedıım gıbı bıras daha dıkkat emın ol bende o taraftar grubundan nefret edıyorum ve yaşadıım yerde o kansızlar dolu.... fazla soze gerek yok neyse.....
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
Bursa'da da Büsürü Beşiktaşlı Var Bursa Deme Bursasporlu De.. Ankara Deme Ankaragüclü De.. Ayrıca Bende Çarşı Ankara'danım.. Onlarla Daha Çok Hesaplaşıcaz Bunlar Sadece Görüntü ! Biz Ankara Metrolarını İnletirken Neredeydiler ? Bunlar Anca Tek Gördüklerinde Gider Yaparlar 50 Ankaragüclü 1 Beşiktaşlı Felan... 4 Ankara Takımı Oldu Süper Lig'de 4 Maçtada Görücez El Mi Yaman Bey Mi..
__________________ ..Not Found.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Katılıyorum kardeşim..
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
sana ben bursadan nasıl adam çıkar gösterip , dudağını uçuklatırdım ama neyse...!!! yaşın küçük...!!! reşit değilsin...!!! bakıyorumda bu konuda genelde hep bursalı diye geçiyo yorumlar.arkadaşlar lütfen.genelleme yapmadan yorum yaparsak , adresi düzgün yazarsak mektup adresine gider..ben bursalıyım ama Beşiktaşlıyım.bursasporlu değilim.ve eminim benim gibi bi çok kişi var bursada.bilip bilmeden bu kadar kişinin vebalini almak hiç de hoş değil. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/multi-media/28840-bursaspor-taraftarinin-besiktasa-olan-kini/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Salary Calculator - calculator date, calculator bond | This thread | Refback | 07-09-2007 09:18 | |
Web Link | This thread | Refback | 06-09-2007 14:26 | |
YouTube - BURSA BESIKTAS MACI HESAP GUNU | This thread | Refback | 15-05-2007 23:12 | |
YouTube - BURSA BESIKTAS MACI HESAP GUNU | This thread | Refback | 14-05-2007 17:46 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |