![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | abi süper tek kelimeyle yaaa buradaki arkadaşlarım bunlar ne ya dioo böle birşey varmı diolar maç boyunca ardıardına msjlar geliioodu. işte biz bu yüzden çok büyüğüz ALAYINA GİDERİMİZ VAR BE. BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet haklısın ama onuda yapıcam inşallah butun videolardan toplama bi klip yapıcam ama herkesin bi video koymasını bekliyorum çok güzel bi klip yapıcaz inşallah | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beşiktaş'ımı ve taraflar kardeşlerimizi zor günlerimize karşın gösterdikleri duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Göğsümüzü kabarttınız helal olsun sizlere.
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
çok güzel olmuş kardeş ellerine tribünlerinde dillerine sağlık
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | başka nerede böyle bir taraftar BJK li olmak ayrıcalıktır boşuna demiyoruz
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bütün stad çoktu herkesin sesine saglık | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 59
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu taraftara her şey yakışır tüm dünya taraftarı konuşuyor . bir dünya rekoru daha kırılmış orada olup bizlere bu çoşkuyu yaşatan herkese teşekkür ederim.
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |