![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #83 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ben Olimpic marsilya taraftarıyım, (fransada Olimpic de Marseille denir) ve bu kulüp için movie ler yapıyorum. gördüm ki sizin iyi bir reputasyonunuz var, bizim de iyi bir repütasyonumuz var,. Yarınki maçtan önce, yaptığım movilerden birisini ve sitemi göstermek istiyorum. her maçtan sonra yaptığım gibi, yarın da maça gidicem, movie çekicem ve bunu siteme koyacağım. fransız web sitem Olympique de Marseille : ---> Ls13.free.fr --- Olympique de Marseille <--- ve olimpic marseille ile ve taraftarlarıyla ilgili çok güzel bir movie daha: YouTube - Olympique de Marseille - Intro http://Ls13.free.fr teşekkürler ve iyi maçlar dilerim. şampiyonlar liginde başarılar... ![]() buyrun arkadaşlar... çeviri tamamlanmıştır!!!
__________________ Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALlar yalnız uçar! <<<BE$iKTA$K>>> ![]() | |||
![]() |
![]() | #85 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Bonjour, je suis français. Je ne parle pas votre langue donc je vais parler en anglais. Je suis supporter de l'Olympique de Marseille, et je fais des vidéos de ce club. J'ai vu que vous aviez aussi un beau public, qui met l'ambiance, tout comme nous. Avant le match de demain, je voulais vous faire découvrir mon site internet amateur, et une de mes vidéos. Je vais au stade demain, donc je prendrai des images du match, que je mettrais ensuite sur mon site, comme je le fais après chaque match. .... Merci, bon match demain et bonne chance pour la ligue des champions | |||
![]() |
![]() | #86 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |