![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Reyhan buraya yumruk havaya oley oley oley...hocam ne güzel valla kurtarabldiklerimizi kurtaralım..benm bıcırıklardan da bi kaçtanesi fb li acaip aşılamışlar yavrucukların başını yakmışlar ....diğerlerini kurtarmaya çalışıyorum ben de.. ...yeni videoları bekleriz teşekkrler...
__________________ HEPSİ ÖYLESİNE...SEN ÖLESİYE... | ||
| | |
| |
| | #12 | ||
| Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaaa sıla sana bu emeklerınden golayı çok teşekkür ederım...bu ulkede senın gıbı oğretmenler olduktan sonra hem ulkemızın hemde beşiktaşımızın sırtı yere gelmez ![]() ![]() ![]()
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | reyhan diyorum baska bişey demiyorummmm
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | küzenim ya ![]() ![]() iyiki varsın canım ablammm
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #18 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sevgili meslektaşım kutluyorum. Harikasın... Hem sen hem Reyhan ![]()
__________________ Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |