![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Tümör Sana O Ezik Forması Cok Yakışmış Lan LavuK ![]() Ama Sen İnönüye Gel Sana Söz Daha Çok Yakışacak O Zaman ![]()
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bjk Tv De Tümer Için Bu Klibi Hazirlayan Ve Yayinlayan Her Kimse Yaziklar Olsun Ona . üç Kuruşluk Akli Ile Kime Veya Kimlere Hizmet Ettiğini Saniyorlar. Tümerin Ne Mal Olduğunu Tüm Beşiktaşli Taraftar Biliyor. Bu Klip Tümere Zarar Vermek Ve Fenerlilerin Ona Cephe Almasi Için Hazirlanmiş Basit Bir Tezgah. Tümer Beşiktaş Için O Kadar Bulunmaz Hint Kumaşimi Gidince Takimizi Batacak Veya Küme Mi Düşecek. Fenerliler Le Arasinda Olacak Iyi Veya Kötü Yakinlaşmadan Artik Bizene ... Tümerin Davranişini Etik Bulmayanlar,beşiktaşinda Bu Tip Oyuncular Aldiğini Hatirlasinlar. En Son Kurtarici Olarak Fenerin Kapi önüne Koyduğu Nobre çokmu Karekterli Idi . Hangimiz Ona Küfür Etmedik Yaptiklarindan Dolayi, Fenerde Onun Karekterine Küfür Ederken ,şimdi Bizim Oyuncu Olduğunda; Bağrinizi Açtiğiniz Gibi, Fenerlilerinde Tümere Bağrini Açmasi Normal. Galatasarayi şampiyon Eden Ahlaksiz Ankaragücü Kalecisi Zaladi,ertesi Sene Takimimiza Kaleci Olarak Almadilarmi. Her Takim Ahlaksizi Oyuncuyu Alir Ve Saftirik Taraftarlarda(her Kez Değil Tabii) Onlari Kurtarici Gözü Ile Takimlarina Geldiğinde Toz Kondurmazlar. Beşiktaş Gibi Büyük Klübün Tümer Gibi Mikropla Uğraşmasi Zayifkliktir.basiretsizlik Ve Acizlik Göstergesidir. Birakin Giden Gider.. Kalan Sağlar Bizimdir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya kartallar birsey soracam ben oy youtebe mi dirse o sayfaya girdim ama videoyu bakamadim... üye mi olmam gerekiyor??? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu Gun Para Icin Bizi Satti Yarin Askerdede Kim Bilir Neler Yapmaz Su Inonuye Bi Gelsin Adi Adamda Gorsun Bakaliim Bizi Sonra Biz Onu Gerektigi Sekilde Yollariz Askere Bu Konuyu Bizle Paylaştigin Icinde Tesekkurler Arkadasim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | serefsiz tümer!!! artik benim icin öldün sen adi herif.... inönüye bekleriz... EN BÜYÜK BESIKTAS bunu aklina sok emi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Alıntı:
köpekler gibi pişman olacak ama o zamanda iş işten geçmiş olacak....
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |