![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar kusurabakmayin ama sorun benim ekledim vidyoda deyil sorun youtobenin türkiyeye koydugu engellemeden kaynaklaniyor kisacasi türkiyede yasayan arkadaslar youtobeden eklenen vidyolari izleyemeyecek olmasi tekrar kusura bakmayin vidyoyu baskabiryerden bulabilirsem eklicem söz
__________________ ![]() C A R S I BU SEVDA BITMEZ BU HASRET BITMEZ..! !..ALAYINA GIDER..! HIC FARKETMEZ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
budeyil ama yinede sagol yardimciolmaya calistigin icin
__________________ ![]() C A R S I BU SEVDA BITMEZ BU HASRET BITMEZ..! !..ALAYINA GIDER..! HIC FARKETMEZ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ben bunu izledim de ama bana göre hiç ii bir video değil çarşı için daha güzel birşey olabilirdi...
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/multi-media/50754-rekor-kiran-video-845-000-izlenme/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-03-2008 22:50 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |