![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Multi Media BJK mp3 video Resimler. |
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ulan fb liler ve gsliler demedi bunları çnkü adamlar yediremiyorlardı ama bir liverpoollu olarak helal olsun diorum bşka bir şey demiorum HELAL OLSUN blader işte gerçek taraftar liverpool lu gerçek taraftar bn aslında anlamıyorum liverpool un bir tane bestesi var oda asla yanlız yürümeyeceksin bir şarkıdan adamlar dünya markasıymış vay bee bizi geçen hayatta olmas bn söliim çarşının o kdr bestesi varki 10 cilttir her halde PAYLAŞIM için saol
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 15gün boyunca yeni güne liverpool maçı videolarıyla başladım ![]() kimseye ,hiçbirşeye ağlamadım ama konu beşiktaş olunca üzüntüde de sevinçte de nedense doluyor gözler ![]() bu nasıl birşeydir ya | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bn maçtaydım ve kartol gol gol çekerkn acaip bi ses oluştu çok sprdi ya
__________________ eLimi saLLasam eLLisi.. bana eben biLe hasta sen düşün geRisinii.. merak etmee ben seni vurmam Lanet oLsun içimdeki hayvan sewgisi.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/multi-media/51831-besiktas-liverpool-ingilizlerin-yorumlari/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 18-03-2008 15:39 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |