![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | abı cok guzel bı konu paylastıgın ıcın tskler bı rıcamda olucak senden eger yapabılırsen su resme mustafa abul yazarsan cok sevındırırsın benı
__________________ Avni Akeri 500 KişiyLe Biz Basmadık mı Ali samiyen'i tıka basa doldurmadık mı Söyle kanarya sana kadıköyde koymadık mı Söyle galatasaray boyLe taraftarın var mı.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşım seni allah çıkardı karşıma bende böle bişi istiyordum ama yapabilen yoktu ne şekil olursa olsun yeterki üstünde (TEK AŞK BEŞİKTAŞK TUĞBA) yazsın en derin saygılarımı sunuyorum şimdiden teşekkürler acelesi yok ne zaman fırsatın olursa bysss....
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ooo Mehmet kardeşim sen forumu iyiden iyiye şenlendirmişsin=)) Süper olmuş hepsi, emeğine sağlık...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Ne yapalım Zeynep hanım =) Beşiktaş olsun yeter istekleriniz en kısa zamanda halledeceğim arkadaşlar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Konu uMuT TaCiRi tarafından (28-12-2007 Saat 04:54 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Konu uMuT TaCiRi tarafından (28-12-2007 Saat 05:02 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Baba bana da Schwarzer Adler yazısıyla bi kartal resmi fena olmazdı ![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | tamam yaparız Schwarzer Adler | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/multi-media/46096-imza-avatar-yapimi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-02-2008 22:52 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |