![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #81 | |||
| Guest
| Alıntı:
| |||
|
| |
| | #82 | |||
| Guest
| Alıntı:
dediğin gibi başka efsanelerimiz de var tabiki ben çok sevdiğim hırsını , mücadelesini , yüreğini , ruhunu ve futbolunu sevdiğim ve BJK'nin kısa sürei çinde efsaneleri arasında gördüğüm birinin elimde olan bütün paylaşımlarını verdim...diğer efsanelerimizi ve efsane gördüğün isimleride bekleriz tabiki...şuanki yönetim bazında evlatlarına sahip çıkamadı bu takım ama taraftarı herzaman sahip çıkacak.... | |||
|
| | #83 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bazı olumsuz yanlarıda vardı cok agresıf olmasından dolayı gordugu kartlar ıle bızı yalnız bırakması,bendede olan kıkırdak doku zedelenmesı sakatlıgının sureklı nuksetmesı, buyuk maclarda ıyı performans gosterememesı gıbı bazı negatıf ozellıklerıde bulunmaktaydı bence bu ozellıklerı parayı takımın basarısından onde tutan Husnu Gurelının onu Japon takımına sattırmasına neden oldu Keske daha uzun seneler Besıktasta kalsaydı | |||
| | |
| | #84 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu adama yorum yapılamaz bence tarifi imkaansız bi futbolcu ... ve ah keşke gitmeseydi dediğim ender futbolculardan... | ||
| | |
| | #85 | ||
| Satanist kesen Mücahit kedi ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bencede İlhan Mansız Bir Efsane .... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |