![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
arkadaşlar ibrahim akın ben neden yedek kalıyorum diiyor hep sanırım şimdi anlamıştır neden yedek kaldığını çok gol kaçırdı bi de o golden sonraki hareketleri neydi öyle niye ben atamadım gibisinden bu tür oyuncular beşiktaşa zarar verir yönetimin uyarması lazım!!!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | arkadasim iyi tespit ettmissin bende tam ayni seyi yazacaktim, tamam kacirdin uzuluyorsun ama gol geldi hemen arkasindan insan sevinir, bu napiyor ben atamadim die uzuluyor veya sinir oluyor. Besiktasta takim oyunu oynanir egoistlere yer yok bu takimda. Hemen biri bunu uyarmali, olacak is deyil yaw!
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu adam neler kacırdı macta cok ılgınc mert ı bu macta aradık bence
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet gol olduğu anda ibrahim akının hareketi dikkatimi çekti zaten görüntüler için teşekkürler
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |