![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() | aynı sekılde bende farkettım.yonetım derhal İ.Akını uyarmalı.sorunlu bır futbolcu ıstemıyoruz artık.bu kadar bencıl ve egoist olunmaz buraga verebılecegı uygun bır pozısyon var ama kaleye vuruyor aynı sekılde buragın ona hazırladıgı ıkı pozısyon var.bu kadarda olmaz artık yeter.... Konu GoD of WaR tarafından (21-08-2006 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() | İ akın demişken bu adam niye böyle pas vermiyor kimseye vede topa ısrarla sağ ayakla vurmaya kalkıyor????????????
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | kardesim o kadarda abartmayın bu adam geçen sene biizi sırtladı mı ilk devrede yani bazı şeyleri çok çabuk silip atmak kolay sonrası öenmli bence bu kadar kolay diil
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
arkadaşlar ibrahim akın ben neden yedek kalıyorum diiyor hep sanırım şimdi anlamıştır neden yedek kaldığını çok gol kaçırdı bi de o golden sonraki hareketleri neydi öyle niye ben atamadım gibisinden bu tür oyuncular beşiktaşa zarar verir yönetimin uyarması lazım!!!!!!! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |