![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yahu bakın daha önce klberson hakkında açılan topiclere klbersonun bi sürü kötülerini sölü****uz bu videoyu izleyince ne olduda klbe aşığı oldunus yaw ben klbersonu yinede tam olrak beğenmiyorum neden bize her maçta katkılı olmuyor...eğer o maçta gol atmasaydı eleştirilerin tek hedefi o olacaktı ayrıca şunuda unutmamak lazımdı kleb gol atmasaydı 2. golde olmazdı...yani ben bunu anlamıyorum neden hep arkasında durulmuyor bi oyuncunun 1 maça göre yorum yapmayalım...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK Konu FuLL_MaNiAc tarafından (18-09-2006 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Ben bu görüntülerden pek birşey anlamadım , kleberson türkiyeye geldiğinden beri hatırladığım ikinci golünü attı , bu maçtada on kişilik takımı son dakikalarda zar zor yendik , kleberson topu alıyor iki yana bir geriye pas veriyor , bana top çaldığı maçın görüntüleri lazım elinde olan varsa seyredelim...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #27 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | kaptırdıklarını koysan 1 saat surerdı
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kleberson'un ismi yeter iyiki beşiktaşımızda yalnız ben bu yıldızlara , özel klipler. posterler yapmalarını istiyorum neden böyle bişey yapmıyolar anlamdım gitti kleberson'un oynadıgı maçlardan gollerini hareketlerini alıp bi klip yapsınler bjk tv yede malzeme çıkmış olur yı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | teşekkürler !! ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |