![]() |
GE-LI-YO-RUZ Bizim Lafimiz Degilmiydi? Arkadaslar sezonun basinda GE-LI-YO-RUZ diyen biz degilmiydik??? http://img227.imageshack.us/img227/7...liyoruzjw5.png Ezikler yine yapacagini yapmis serefsizler |
Alıntı:
|
pis hırsızlar yakında bir de iftira atarlar her zaman ki gibi |
şerrefsiz bunlar ya..diycek bişi bulamıyorum..bu kadar haysiyetsiz..şerrefsiz olmaz bir camia..dün akşam bir ara fb cumhuriyeti tezi geldi aklıma..aynı anda da yunanlıların "magali idea"ları..eee ne de olsa ikisi de rum çocuğu..ne dersiniz biz de fener-rum cumhuriyeti mi desek..:D :D |
yaw insanda hiç mi utanma olmas eziqlik bunların ruhunda war... |
şaşırmıyorum artık. |
ben göremiyorum bu serefsizler nerede. geliyorlarmi gelsinler.... |
gelsinler bakalım gelecekleri varsa görecekleri de vardır elbet :D:D |
nereye geliyorlar yaw randersı eledıler sankı kupayı aldılar hea alalalala mahalle takımı yaw o adamların 1.5 mılyon dolar edıyor futbolcuları onlarda kezBAN 8 milyon |
ya ben hayatım da bu kadar özenti bir sey görmedim her marşımızı her cümlemizi her şeyimizi çalıyorlar olmaz ki böyle ya birilerinin dur demesi lazım |
gelsinler!!! |
|
yakında beşiktaş die bağıracaklar.... |
Hirsiz Siniz |
bizler alıştık sizlerde alışın bütün bedduları küfürlerii eziklere havale yollayın:):) |
reziller utanın utanın reziller daha neler goreceiz ne rezillikler:D |
hiç şaşırmadım hırsız bunlar hırsız:) |
yok artık yani çalacak ne kaldı harbiden başka... |
abi bunlar alışmış yaa çalmak onların en iyi yaptığı iş |
ezikdir ne yapsa yeridir |
alıştık artık.her yerde hırsız ezikler.!! bide tungay ın her golden sonra aynı işareti yapmasından kal geldi resmen. o sus işaretini görünce o parmagı bi yerlerine sokasım geliyor ezik oglu ezik.!!! |
onlar fake:D:D:D |
Allah'ım insan bu kadar da mı ezik olur azcıkta olmayan beyinlerini yormaya çalışsalar... |
dünyada ezik olduğu sürece hırsızlık olacak |
hiç şaşırmadım yemin ediyorum şaşırmadım. inandık çocuklar cim bom bomum oley falan şimdi de bu |
bu fener medyası da taraftarı gibi hırsız çıktı..başka ne beklenebilir ki boşuna demiyoruz bunların genlerinde var hırsızlık.. |
ya artik yeter ya nedir bu???? bu kadar da eziklik de olmaz....vallah olamaz manyak serefsizler utanmalari da yok bunlarin |
onlarada hak vermek lazım. bişeyler üretecek beyin olmayınca çalıyorlar. beyinsiz ezikler. |
yakında beşiktaş diye bağırırsınız |
puhahhahahhahahahhaha,bu kadar komiğinide yapmamışlardı,yardılar bitirdiler beni.Hırsızlık yapmanın bile bnir şerefi vardır,bu ne be böyle,yakındabiz sarıkartalız diye dolaşır bunar... |
bi de adamLar , biLerek ŞampiyonLar Liginden elendik dioLar ya:D UEFA da sansımız daha buyuk dioLar harbi Ezik bunLar ya bende Şu tuncay'ın sus işaretine ayar oluorum bigün birisi o parmağı.. neise |
kanlarina islemis baskalarindan araklamak |
her yenı bestemizi sloganımızı noterden tasdik mi ettirsek ne !! :D yürüyün beee ezikler kim tutar siziii :D |
YA VALLA BENIM HOSUMA GITMIYOR BU GE-LI-YO-RUZ SLOGANI. SANKI BIR YERE GITTIKDE SIMDI GERI GELIYORUZ. süper kupasinda neyse.lig daha baslamamisti. ama artik bu slogan bence gereksiz. aslinda daha degisik sloganlarimiz olsa güzel olur. mesela kork,egil,sus gibi |
pis hırsızlar gesinler bakalom nereye kadar |
kardeşim hiç mi zeki bir insan bu feneri tutmayacak.naapsınlar aarkadaşlar kafası çalışan tek bir adam yok bu takımı tutan.bi şey bulamıyolar alıntı yapıyolarrrrr. |
bunlar yeni bişeyler üretemeyecek kadar kıt beyinli bir o kadar da hırsız bir taraftar topluluğu:mad: |
arkadaşlar kalite farkı kimileri yaratır kimileride taklit eder |
bukadar ezik olunmaz ama yaa...biz yaratıyoruz onlar çalıyor...nefret ediyorum bu ezik taraftarlarından ezik medyadan ezik takımdan...lanet olsun hepinize...böyle yaparak ezilmeye devam edeceksiniz...ezik olmak sizin hoşunuza gidiyorsa bizimde sizi ezmek hoşumuza gidiyor.... |
anneleri ölsün heuuhe |
Türkiye`de Saat: 11:39 . |