![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sünneti :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardesım basladın yıne:D |
Alıntı:
|
kendıne ıı bak allaha emanet ol |
burak helal sana harikasın bi ara alıcam bunları senden |
Alıntı:
|
bncede gerçek efsane!!! |
paylasim icin tesekkurler, iLhan manSiz seni unutmayacagiz. |
o yırtıcı... o parçalayıcı... o tam anlamıyla savaşçı... o bir kurtarıcı... onun hakkında ne desek az kalır bence bu gibi değerleri kaybetmek çok kötü oluyor bidaha aynısı zor geliyor gelsede onun gibi olmuyor ne yazıkki kaybettik ilhanı geri dönme şansıda yok ne yazıkki keşke demekten alamıyor insan kendini keşke herkes ilhan gibi olabilse....:D:D |
süper ötesi harika olmuş |
|
|
|
süperdi ilhan.. |
gercektende efsane yaaaaa... |
Ilhan Mansiz benimde cok sevdigim hatta taptığım biri idi ama maalesef su anda kaybolmak üzere olan bir değer ve umarım tümör metinle arkadaslığını bir beşiktaşlı olarak sonlandırmıstır.Birkac senedır sunu dusunuyorum Besiktaşımız İlhan Mansız aldığı 2001 yazında Fatıh Tekkeye 1 mılyon dolar bonservıs bedelini fazla bulup vermemeşti acaba Fatıh Tekkeyı alsak 5-6 senelik süre dusunulurse bıze daha faydalı olmazmıydı? |
izlerken yine duygulandim ya :S tüylerim diken diken oldu |
bana göre daha çok efsaneler var |
biz beşiktaşlıların genlerinde var , hırslı , forma ıslatan renkli simaları seviyoruz.ilhan ve pascal. yeni nesilin idolleri oldu. iyiki vardılar... başka efsanelerimizde var tabiki . yeri gelince onlarında anarız ;) paylaşım için sağol dostum. |
Türkiye`de Saat: 15:50 . |