![]() |
pascal'ın video'su buna yürek dayanmaz!!! |
HİÇ Kİmse Senİ Kovmaya CÜrret Edemezkİ |
SÜper Bİr Vİdeo Yaaa |
cok saol kardes paylasım için...:D |
önemli deil kardeşşş |
ben de teşekkür ederim paylaşım için!!! |
sağol seçkin ben daha bu topici yeni gördüm. |
ben indiremiyorum.... |
abi süper yaaaaa utanmasam bende agliycaktım seni burdan kovanların allah b.... versin GERÇEK KARTAL NOUMAAAA |
böyle videoları paylaşalım ;) |
bu videoyu günde en az 2 kere izliyorum erkek adam ağlamaz derler ama nouma yal birlikte bende ağlıyorum.Bize işte böyle beşiktaş aşığı kovulsa bile içinde beşiktaş sevgisi bitmemiş bedavaya gel oyna desler oynacak türden adamlar lazım,aptal aptal adamlar lazım deil.Yok çağdaş yok mustafa doğan hiçbirin istemiyoruz hespi gitsinnnn |
Ya valla pnouma gercekten he sonunda sen aglama müziği girdim benimde doldu gözlerim cok duygulandım:((( |
valla öyle çok acaip oluom bu video yu izleyince tüylerim diken diken oluo gözlerim doluo ve en sonunda kendimi tutamıom ve ağlıorum yaa :( |
ellerin dert görmesin baba |
nouma yı şu takımdan uzaklaştıranlara yazıklar olsun...:( :( :( |
nouma gibi BEŞİKTAŞ ı içten seven 2 tane adam olsun bu BEŞİKTAŞ hersene şampiyon olur Nerede ilhanlar,noumalar |
paylaşım için tşk. tüylerim tiken tiken oldu. bu adamı kovanların allah belasını versin. pascalımızı istiyoruz. bizim futbolcularda onun bu görüntüsünü izlesinler. |
Yazik Oldu Nouma'ya paylaşimindan Dolayi Teşekkür Ederim.gerçekten Izlerken Benimde Gözlerim Doldu.işte Türk Futbolu Bu Halde.bazi Topçular Mankenlerle Otellerde Güzel Vakit Geçirirken,gerçek Futbolcular Yani Bu Işe Gönül Verenler Ise Yuvam Dedikleri Yerlerden Kovuluyor.yazikkk...:mad: :mad: :mad: |
ah pascal ah |
Çok güzel ya.Paylaşım için saol... |
gozlerim doldu ya..eline sağlık......PascaL Sen 1 Tanesin !!! BURDA DA AĞLAMISDI :( http://img112.imageshack.us/img112/134/goolllll7ht.jpg |
önemli deil arkadaşlar önemli olan paylaşmak ;) |
ya bu pascalimizi canimizi cigerimizi kovanlar utansin yani ne yapti pascal yalnizca elini sortuna soktu okadar kimse bisey görmediki ama hemen idam ettiler basimizda dogru , serefli , medyanin agziyla hareket etmeyen bir baskan olsaydi kovamazlardi zaten ama büyük baskan seba gitti Besiktas o gün bu gün dogru dürüst basarili olamiyor , ya pascali alin yönetim duyun bizim ve pascalin sesini seneye eziklerin sampiyonlugunu yalnizca pascalla engelleriz , seneye pascal-ilhan besiktasta oynasin stad full ceker ve Besiktasimiz sampiyon olur ama sadece hayal edebiliyorum... Pascali cezalandiranlar kahrolsun , lanetliyorum hepsini tüm medya birlik olmustu bizim bilgili beyde medyanin agziyla hareket etti |
ya gelsin ya, oynamasa bile orda oldugunu bilsekde bize yeter! yeterki gelsin a.q. |
Iste gercek besiktasli belli... INÖNU ONUN EVI!!! BIZE PASCALI GETIRIN BEAAAAA |
Gerçek BEŞİKTAŞlı futbolcu böyle olu bu videoyu adem dursuna çağdaşa izletip bunun nedemek olduğunu sormak lazım Fransada doğdu BEŞİKTAŞlı oldu helal olsun sana Pascal NOUMA Pascal NOUMA oooooo |
çok iyi yaaaa....walla mükemmel bir video ben de noumayla birlikte ağladım pascal pascal pascal noumaaaaa nouma nouma pascal nouma.... |
video süper ayrıca bizlerle paylaştıgın için teşekkür ederim.. |
önemli deil arkadaşlar ;) |
Ya bu adama üzülmemek elde değil...:( |
yazık ya ben beşiktaş başkanlığına gelip Noumayı geri getirecem varmı bana oy veren:D |
benden oy aldın |
sağol kardeş |
ağlayasım geldi yaww |
herkesin öyle kardeşşş |
Ya harbiden buna yürek dayanmıo..:(:( |
ah şu PASCAL ı izleyipte yüzü kızaran gözleri doan futbolcumuz varmıdır ki.. bu formayı bu kadar seven degerini bilen... izleyin taraftar yüzünden gitmek isteyenler oda aynı taraftar önüne çıktı.. gitti belki gecelere de aktı :) ama sahada ruhunu kalbini herşeyini verdi |
Pascal Nouma -GoLLLLL Pascal Nouma Lokomotiv Moscow - Besiktas 23-08-2000 http://www.hemenpaylas.com/download/...2000.mpeg.html |
seni o stada almayanı varya ben taaaaaaaa ...............kerimm |
indiriyor bakalım nasılmış |
Türkiye`de Saat: 18:22 . |