![]() |
bu videoyu günde en az 2 kere izliyorum erkek adam ağlamaz derler ama nouma yal birlikte bende ağlıyorum.Bize işte böyle beşiktaş aşığı kovulsa bile içinde beşiktaş sevgisi bitmemiş bedavaya gel oyna desler oynacak türden adamlar lazım,aptal aptal adamlar lazım deil.Yok çağdaş yok mustafa doğan hiçbirin istemiyoruz hespi gitsinnnn |
Ya valla pnouma gercekten he sonunda sen aglama müziği girdim benimde doldu gözlerim cok duygulandım:((( |
valla öyle çok acaip oluom bu video yu izleyince tüylerim diken diken oluo gözlerim doluo ve en sonunda kendimi tutamıom ve ağlıorum yaa :( |
ellerin dert görmesin baba |
nouma yı şu takımdan uzaklaştıranlara yazıklar olsun...:( :( :( |
nouma gibi BEŞİKTAŞ ı içten seven 2 tane adam olsun bu BEŞİKTAŞ hersene şampiyon olur Nerede ilhanlar,noumalar |
paylaşım için tşk. tüylerim tiken tiken oldu. bu adamı kovanların allah belasını versin. pascalımızı istiyoruz. bizim futbolcularda onun bu görüntüsünü izlesinler. |
Yazik Oldu Nouma\'ya paylaşimindan Dolayi Teşekkür Ederim.gerçekten Izlerken Benimde Gözlerim Doldu.işte Türk Futbolu Bu Halde.bazi Topçular Mankenlerle Otellerde Güzel Vakit Geçirirken,gerçek Futbolcular Yani Bu Işe Gönül Verenler Ise Yuvam Dedikleri Yerlerden Kovuluyor.yazikkk...:mad: :mad: :mad: |
ah pascal ah |
Çok güzel ya.Paylaşım için saol... |
Türkiye`de Saat: 08:54 . |