![]() |
En iyi taraftar kimde? Dicek Bi Yorum Bulamadım Herşey Açık :D http://img266.imageshack.us/img266/5986/spa0065bn1.jpg |
ezikler hep ezik krallar hep kral:D |
yani yoruma gerek yok ...aslında bu anketede gerek yoktu belli kımın en ıyı olduğu kanımca :D |
yoruma gerek varmı?hatta böyle bir ankete bile gerek yok.tüm dünya biliyor herhalde bunu.eger bir anket yapılacaksa bizim dünya kategorisinde yarışmamız lazım türkiye liginde degil |
emin olduğum tek şey bu sorunun cevabı,kimde en çok vardır bilmem ama kiminki en iyi denirse banko beşiktaş,bunu tarafsız söylüyorum |
Alıntı:
|
söze ne gerek var görüntü konusuyor zaten |
tabiki bizde...... |
yoruma gerek yok gerçekler bunlar |
arkadaşlar bu haberin kaynağını öğrene bilirmiyim bilen varsa bir fenerliyi g.. etmek istiyomda |
Alıntı:
|
yorumsuz:D |
Tabiiki biz , Ankete gerek yok ... |
ankete bile gerek yokdu ezikler bile biliyor bizim taraftar daha iyi yoksa niye hep bizim bestelerimisi caliyorlar :) |
türkiye ve dünyada bir oldugumuzu ispatlamak icin böyleanketlere ihtiyacimiz yok... |
yorum bile hata dünyada bir numarayız biz :) |
ankete gereNk yok boşuna uğraşmışlar :) |
sonuç zaten blinioo...Bunun için bi ankete gerennkkk yoqqq....:) :D BU ALEMDE KRAL ÇARŞIIIIIIIII.......... |
işte taraftar işte şampiyon:):) |
gerçeklerin yakalandığı bir görüntü ;) |
söliyicek söz yok herkes bılıo :) |
bence fark çok az olmuş :D:D |
yaw herkes bunu biliyor zaten böyle seylere gerek yok.. |
ya zaten 1. belliydi 2. kimdi onu merak ediyordum bizim geysalarmış...bence Adana Demirspor taraftarı 2 numaradan girmeliydi :D |
gereksiz bir anket, cevabi cok kolay |
Alıntı:
|
herkezi gerçeği biliyor , böyle şeylere gerek yok desekte , kabullenemeyenlerin gözüne sokulmuş oluyor böylelikle. o yüzden başarılı bir anket :-) |
Üç büyükler arasında en çok taraftar kimde bu tartışılır ama , en iyi taraftar kimde işte bu tartışılmaz... |
ankete gerek yokki herkes biliyo |
ezikler 14% komik ya |
şimdi böle bir anket yapılması demek saygısızlıktır yaaa |
ankete ne gerek?çarşı tek gerçek;) |
:) Beşiktaşım Tabiki Yaaa |
bence gerekli bir anketti biz neyin ne olduğunu biliyoruz ama bunu kabullenemeyenlere bir ders olmuş olur en azından çenelerini kapatırlar bu ankete yorum bile yapılmaz ya neyseeee |
herşey ortada |
bir fenerliden cevap fenerli bir arkadaşa mail attım bu anket sonucunu bana bunu yazdı deli nin biri bir kuyuya taş atmışş 40 akıllı çıkaramamış.. buna benzedi olay... yaf kardeşim akıl var mantık var,nerede yaşıyorsunuz siz...diyecek kelime bulamıyorum delinin biri böle bi çalışma yapmış çok büyük başarı elde etmiş...belli...... beşiktaşlı mısın aman allah korusun...ama allah korumazz çünkü bu hastalık amansız hastalıktır kurtulamazsın... .http://www.forumbaha.com/Smileys/classic/smiley.gif beşiktaş dedin mi alka ne gelir biliyor musunuz...eziktaş.... burası çarşı çıkış yok diyorlar...ama erkek adam çarşı kız peşinde gezmez bunu bilmiyorlar...hehe şimdilik bu kadarr benden... kalbini kırmak istemezdim ama kızdırma kardeşim lütfen yaff... bidaahada böle istatistikler yapılacaksa akıllı birilerini bulsunlar...gerçekler acıysa bu şekilde olmassssssssssss |
bu nasıl soruu yaaa tabikii bizde yani çarşı... |
bunlar bazı şeyleri kabullenemiyorlar diyorum size böyle bir ankete gerek yok ama eziklilere anlatamıyoruz bunu |
verdiğim cevabıda yazayım size biz neyin ne olduğunu biliyoruz ama bunu kabullenemeyenler de olucak yadırgamıyorum seni ezocum eziklerdensin sende ne yapalım ayrıca şunu unutma beşiktaş sadece erkeklerin tuttuğu bir takım değildir evet seviyorum çarşıda gezmeyi alışveriş yapmayı dikkatini çekerim sende sevsende sevmesende çarşıya çıkıyorsun tek farkımız ne biliyormusun herkes beşiktaşlı olamaz beşiktaş bir ayrıcalıktır bunun üzerine laf söylenmez bence kafesteki civcivim benim ayrıca o deli dediğin koca bir atv iyi izle türkiye çapında yapılmış bir anket tamam senin deyiminle deli taş atmış diyelim %14 akıllınızmı var sizin eziksporda yazık be ezo bari akıllı olduğunu kanıtlasaydınız ama taraftarınız olmadığığı gibi kanaryanız kadar aklınızda yok nasıl cevap ama beğendinizmi? |
ya eziklere laf anlatmaya hiç gerek yok...anlatıyosun anlatıyosun anlamıyolar:D gerçekleri kabullenemiyolar |
Türkiye`de Saat: 07:27 . |