![]() |
Video:KAPAK (İnanın Çocuklar) Kanal D Haber |
|
hırsız ezikler |
Tüm eziklere kapak olsun ! |
simdi bunu cumartesi tekrar söylesinlerde cümle aleme tekrar rezil olsunlar |
Alıntı:
bunlar zaten rezil ama bu kadar organize olunmus rezilik yoktur ya... |
|
Ezİklerrr İnaninnnn İnaninnnn Ezİkleeeeeeeer Bİrgun Sİzde Besteeee Yapacaksinizzzzzzzzz :):):) http://www.hemenpaylas.com/download/523765/04-20_19-21-44_Kanal_D_.avi.html |
|
|
|
|
Calintidir! :) |
|
Alıntı:
ellerınden baska bişey gelmıyo napsınlar.... bızımkılerle yetınıyolar REZIL ler .......... |
rakibimiz değiller anca taklitci olurlar |
BEŞİKTAŞLI VE EZİK Ezik : "Kralını ben yaparım, ben yaparım diye bağırıyorsun daha bi numaranı göremedik " Beşiktaş li : "Allah,Allah" Ezik : "hakkını ver boğazının hakkını üret üret" bizden biri : "al abi, Noumanın ki." Beşiktaş li : "şunlarla bir olma boşver" bizden biri : "EZİK galiba abi. " Ezik : "hayal mahsülüsünüz hayal,çalarım bestelerini diyorum" Beşiktaş li : "sizin gibi gençleri iskelede görmek isteriz" Ezik : "ya bırak kardeşim lagaluga etmeyi ,çalarım bestelerini diyorum, sonra ben yaptım diye noter arama" Beşiktaş li : "takip et o zaman bizi takip et" stad anonsu : "maç birazdan başlayacak,lütfen japon bayraklarını açmayın" Beşiktaş li : "güzelce koyun çocuklar" Ezik : "illa bekareti vurgulayacak" Beşiktaş li : "bak size de bir iki beste adresi söyleyelim internetten çalın sonra ağlamayın" Ezik : "ya bunlar beyin gerektiren üretimler,bunlara anlıyacak beynimiz yok" Ezik : "Beşiktaş liiii,hahahahaha" Beşiktaş li : "bizi semtte bekleyin" tüplü-buğdaylı-kepekli-KORAYLI Beşiktaş li: "sen şimdi bestenin kralını duyacaksın" hakem : "düüüütttt" Ezik : "mikrofonlar ağladı beeeaa" Beşiktaş li : "dır dır yok dır dır yok,delikanlı oyna" Beşiktaş li : hooppp 3-4 olduu tribünlerden hep beraber : "bestenin parasını ver parasınıııııı" Beşiktaş li : "sana diyor hıhıhıhı" Ezik : " ühühühühühü" Beşiktaş li : "alın şu ezikleri diğer kurbanların yanına koyun" Beşiktaş li : "kardeşş biz sizi iskelede bırakalım ordan bir gün üretme hayali ile devam edersiniz kadıköye |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hırsızlıklarını puan çalma,şampiyonluk çalma,hakem satın almadan sonra bizim şarkılarımızı çalarak devam ettiren ezikleri bakalım ilerliyen günlerde nerede hırsızlık yaparken yakalıycaz... |
|
Eziklerden ne beklenilebilirdiki?yapabilecekleri ancak bu kadar...Emeğe yazık.Başka hiçbirsey değil... |
|
[IMG]http://img162.imageshack.us/img162/5813/***7tu.jpg[/IMG] |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tek Kelİmeyle SÜpersİnİzzz Yaaa |
|
[IMG]http://img162.imageshack.us/img162/5813/***7tu.jpg[/IMG] ABİ SÜPER YAAAAA...... |
süper ya...helal olsun... |
|
muhahhaa ulan ne salak bu ezikler ya var ya dünyanın en salak taraftarı ezikleri seçioruz kabul edenler |
Kusura Bakmayin Bu Kadarina Malllik Denir... Kabul edilmiştir yanii.bu kadarını zaten istesen bulamazsın.walla biz koordine olsak bu kadar rezil olamayız herhalde.bi bakıma kutluyorum bu ezikleriii.zuhahaha :D aynen dewam yaa.süpersiniz walla kanaryamısınız papağanmısınız her lafı tekrar ediyosunuz ne şeker şeylersiniz siz yaaa.hehehe:D :D :D SARI BONBONLAR SİZİİİ... |
|
Cocuklar inanın inanın cocuklar Güzel günler göreceğiz eziksiz günler İnönüde azizeyi de si...eceğiz Sonra gay fenerlilere göstereceğiz... |
|
Bu Kadar eziklikleri yetmiyo bunların. Ya ilk önce baskanları ''R'' harfini söylemeye calışsın. Allahın dagdan inmeleri. RUHSUZLAR |
Bravo azeri kardeşim Alıntı:
çok güzel bir konu tebrikler shucran :cool: |
ya bunlar ''MAL''zememiz bizim onlarsız ne yaparız arkadaşlar,gülüorum sadece:) |
Türkiye`de Saat: 21:21 . |