![]() |
ARKADAŞLAR BUGÜN BEŞİKTAŞLI KARDEŞİMİZ ŞEHİT OLDU:'( arkadaşlar çocukluk arkadaşım çok sevdiğim arkadaşım metin dün gece kansız ordusu pkk yla yaptıkları çatışmada ŞEHİT düşmüş o da hepimiz gb çok büyük BEŞİKTAŞ lıydı...tek hayali mabedimizde beşiktAŞKInı izleyebilmekti,askerden geldikten hmn sonra ikimiz istanbula gelcektik kartalımızın macını izlemeye ama olmadı gelemedi.........:'( gece aldım haberi çok üzüldüm saatlerce beşiktaş bayrağına sarılıp ağladım ama geri gelmedi.aklıma SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK marsı geldi :(....arkadaşlar onun için bişeyler yapamazmıyız daha doğrusu siz yapabilirmisiniz???beşiktaşforum camiası çok genis onun adını en azından bir kere inönü de yaşatalım en azından bi pankart yapabilirmiyiz??? |
Allah sabır versin.... Yakınlarına |
allah rahmet eylesin kardes |
:(:(:( mekanı cennet olsun çok üzüldüm:(:(:( |
mekanı cennet olsun yakınlarına başsağlığı dilerim :( |
şehitler ölmez kardeşim,başın saolsun... |
Allah Rahmet eylesin kardeşim başın sağolsun.. |
Şerefsizler...Allah Sabır Versin... |
arkadaşım öncelkli olarak başımız sağolsun diyorum. ayrıca bunun için bir pankart hazırlatalım |
Beşiktaşlı olup olmaması önemli değil...Şehidimize Allah rahmet eylesin yakınlarına ve sevenlerine de başsağlığı diliyorum.... |
ŞEHİT;KÜNYESİ KIRILANDIR,VATAN İÇİN CAN VEREN,VATAN İÇİN VURULANDIR. ŞEHİT;ELBİSESİ ATEŞTEN ,AK KUNDAK GİBİ KARA TOPRAĞA SARILANDIR. |
cok üzüldüm ya....allah rahmet eylesin....yakinlarina da sanada bas saligi ve acil sifalar dilerim....:( :( :( kahrolsun pkk:mad: |
aziz filiz kardeşim bnm msn yi yasıorum bana ulaşırsan seviniri :serseri_osman31@hotmail.com.. ok mutlaka ulaşmaya çalış panlart işini konusalım....(msn i herkes alabilir pankart yapmak için konusalım...:'( |
Alıntı:
Yüreğine Sağlık... |
allah rahmet eylesin ...... allah bu pkk nın belasını versin yeter artıkkk :( |
Allah rahmet eylesin |
Allah rahmet eylesin :( |
başımız sağolsun.yeter ******** pkk erkekseniz adam gibi çatışın öyle pusu kurup türkiye yi yıkamazsınız.ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ |
allah rahmet eylesin:(:( |
allah rahmet eylesin....:( |
Allah ailesine sabır versin...ŞEHİTLER ÖLMEZ |
başımız sagolsun kardeş.kahrolsun pkk |
Allah Rahmet eylesin kardeşim başın sağolsun |
ŞEHİT KARDEŞİMİZ İÇİN PANKART!!!!!!! şehit kardeşimiz için pankart kampanyası başlatıorum...bn izmirde olduğum için istanbula gelip yapmam imkansız o yüzden istanbuldaki arkadaşlardan yardım bekliorum.şehit kardeşimiz adını bi pankartlada olsa inönü de analım arkadaşlar olur mu?fikirlerinizi ve pankart örneklerinizi bekliorum :) |
destekliyorum |
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez... Kahrolsun PKK... Allah Rahmet Eylesin ... Ailesine Yakınlarına Başsağlığı Diliyorum :( |
Forumun Pankartını Yapan Bir Arkadaşımız Vardı... Yöneticilerle Görüsürsen.. ( x_dream_x_boy - asgaroth ) Sana Yardımcı Olacaklarını Tahmin Ediyorum.. En Azından Forumun Pankartını Yapan Üye iLe iLetişimini Sağlarlar.... ;) |
osman kardeşim senin ve tüm Türkiye nin başı sağ olsun..acınızı paylaşıyoruz..eminim ki huzur içindedir..şehitlik herkese nasip olacak bi mertebe değil..yüreğini ferah tut.. beşiktaş aşkına,saygıyla.. |
allah rahmet eylesin kardeş... başın saolsun... |
ah canım kardeşim:( al seni bağışlasın sevdiklerine. allah rahmet eylesin :( ve en azından bana öyle şerefli bir ölüm naship etsin.zamanı gelmiş dostum.hayat böyle. bende 20gün sonra askerim.1 ölür 1000 doğarız.bu vatan böyle ayakta. site yöneticilerinin gerekeni yapacaklarını umuyorum. |
allah rahmet eylesin... mekani cennet olur insallah...:( |
Vatan için kim sehit olursa allah rahmet eylesin fenerlilerde galatasaraylılarda bizde once turk uz sonra taraftar... askerlerimiz besıktası v.s korumuyor turkıyeyi koruyor allah ailesinin yardımcısı olsun suan askerde olanlarında yardımcısı olsun |
allah rahmet eylesin ailesine ve arkadaslarina sabir diliyorum |
Alıntı:
|
abim önce başın saolsn, şehitler ölmezmş unutma,sen yöneticilerle konuş ve baska forumlarımızda da bunu yazarsan sana daha fazla yardım ederler die düşünüyorum |
offff yıne sinir oldum ıkı gunde bır şehit haberı Allahın sevdıgı kuluymus kı arkadasın allah onu yanına cennetıne almıs.Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun.NE MUTLU TÜRK OLANA NE MUTLU BU VATANA CANINI VERENE (bazı arkadaslar fblı gs lı farketmez dıyorlar ama azize ve tümör hala askere gitmemis s..refsızlerdır hatırlatayım) |
Şehitler Ölmez Vatn Bölünmez Ben bu pkknın zaten Edit:@:@:(allah yakınlarına sabır versin...:( |
allah rahmet eylesin allah yakınlarına sabır versin :(:( mekanıda cennet olsun... |
Sabırlar diliyorum kardeşim Başın sağolsun şehidimizin makanı cennet zaten sen hiç üzülme o şimdi sizi görüyor ve izliyor bizim tek yapacağımız arkasından dua etmek |
allah rahmet eylesin,yakınlarına allah sabır versin..:(:( |
Türkiye`de Saat: 23:58 . |