![]() |
Allah ailesine sabır versin...ŞEHİTLER ÖLMEZ |
başımız sagolsun kardeş.kahrolsun pkk |
Allah Rahmet eylesin kardeşim başın sağolsun |
ŞEHİT KARDEŞİMİZ İÇİN PANKART!!!!!!! şehit kardeşimiz için pankart kampanyası başlatıorum...bn izmirde olduğum için istanbula gelip yapmam imkansız o yüzden istanbuldaki arkadaşlardan yardım bekliorum.şehit kardeşimiz adını bi pankartlada olsa inönü de analım arkadaşlar olur mu?fikirlerinizi ve pankart örneklerinizi bekliorum :) |
destekliyorum |
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez... Kahrolsun PKK... Allah Rahmet Eylesin ... Ailesine Yakınlarına Başsağlığı Diliyorum :( |
Forumun Pankartını Yapan Bir Arkadaşımız Vardı... Yöneticilerle Görüsürsen.. ( x_dream_x_boy - asgaroth ) Sana Yardımcı Olacaklarını Tahmin Ediyorum.. En Azından Forumun Pankartını Yapan Üye iLe iLetişimini Sağlarlar.... ;) |
osman kardeşim senin ve tüm Türkiye nin başı sağ olsun..acınızı paylaşıyoruz..eminim ki huzur içindedir..şehitlik herkese nasip olacak bi mertebe değil..yüreğini ferah tut.. beşiktaş aşkına,saygıyla.. |
allah rahmet eylesin kardeş... başın saolsun... |
ah canım kardeşim:( al seni bağışlasın sevdiklerine. allah rahmet eylesin :( ve en azından bana öyle şerefli bir ölüm naship etsin.zamanı gelmiş dostum.hayat böyle. bende 20gün sonra askerim.1 ölür 1000 doğarız.bu vatan böyle ayakta. site yöneticilerinin gerekeni yapacaklarını umuyorum. |
Türkiye`de Saat: 07:22 . |