![]() |
allah rahmet eylesin... mekani cennet olur insallah...:( |
Vatan için kim sehit olursa allah rahmet eylesin fenerlilerde galatasaraylılarda bizde once turk uz sonra taraftar... askerlerimiz besıktası v.s korumuyor turkıyeyi koruyor allah ailesinin yardımcısı olsun suan askerde olanlarında yardımcısı olsun |
allah rahmet eylesin ailesine ve arkadaslarina sabir diliyorum |
Alıntı:
|
abim önce başın saolsn, şehitler ölmezmş unutma,sen yöneticilerle konuş ve baska forumlarımızda da bunu yazarsan sana daha fazla yardım ederler die düşünüyorum |
offff yıne sinir oldum ıkı gunde bır şehit haberı Allahın sevdıgı kuluymus kı arkadasın allah onu yanına cennetıne almıs.Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun.NE MUTLU TÜRK OLANA NE MUTLU BU VATANA CANINI VERENE (bazı arkadaslar fblı gs lı farketmez dıyorlar ama azize ve tümör hala askere gitmemis s..refsızlerdır hatırlatayım) |
Şehitler Ölmez Vatn Bölünmez Ben bu pkknın zaten Edit:@:@:(allah yakınlarına sabır versin...:( |
allah rahmet eylesin allah yakınlarına sabır versin :(:( mekanıda cennet olsun... |
Sabırlar diliyorum kardeşim Başın sağolsun şehidimizin makanı cennet zaten sen hiç üzülme o şimdi sizi görüyor ve izliyor bizim tek yapacağımız arkasından dua etmek |
allah rahmet eylesin,yakınlarına allah sabır versin..:(:( |
Türkiye`de Saat: 17:17 . |