![]() |
helal black eagle ... |
tşk. paylaşım için |
kardeş resimler çok güzel olmüş.bi ihtiyacı giderdik.Eline sağlık .Kartalımızın güzel resimlerine bakmak ve hatırlamak gerçekten çokgüzel. tekrar teşekkür ederim |
saol paylasım için |
abi ne denir ki çarşı sanat, yaşam biçimi |
kardes eline sağlıkk super hepsi eywww |
herkesin emeğine sağlık |
Allahıma Şükürler Olsunki Beşiktaşlı Doğmusum,Beşiktaşlı Öleceğim.. |
vay be ne çlışma helal olsun sana berkhan |
bunlar felaket yaa... |
harika resımlerdı arkadaslar tşk ederım paylaştıqınzı ıcın .. bir kacını pc'ye ındırdım sakın yanlış anlamayın emeqe sayqısızlık yapmıyorum .. :) |
bi pankart vardı ezikbahce-beşiktas türkiye kupası fianlinde acılmıstı sen hiç türkiye kupası gördünmü bilgisayarında olan varsa buraya koysun |
Alıntı:
|
en çok beğendiğim görmüyormusunuz el var!!! süper olmuş |
|
ÇARŞI BİR GURUP DEİL BİR TOPLULUKTUR!!!!! |
büyük beşiktaş taraftarı işte fazla lafa gerek yok!!!!!!!!1 |
hepsi birbirinden güzel yaw..helal olsun duygulandım valla..çARşı bir topluluktur,bir ruhtur,bir heyecandır,ve kendini çARşıdan hisseden herkes nerde olursa olsun ÇARŞI dır.. |
Alıntı:
|
beyler harikasınız yaa.Başka söylencek bişey yok |
Arkadaşlar bişi sorcam bjk-gs şampiyonluk maçında gs formalı küçük bi taraftar gs lilerin yanına gidio bu arada bjklılar çocuğu ıslıklıo çocuk sinconluların önünö oley çekmeye gidio tam cinconluların önüne geldimi eliyle bırak işareti yapıo ve üstünü bü çıkartıo bjk forması fln gsliler öle kalıo. bu videoyu gören veya kendisinde olan bi arkadaş varsa paylaşabilirmi?? |
süper paylasim eyw sagol ;) |
Alıntı:
video bulunup da paylaşmayacak bi bjkli olacagını düşünmüyorum ben :D:D inşallah vardır birimizde |
Beşiktaşli Olmak Bir ölüm-kalim Meselesi Değildir. çünkü çok Daha önemlidir. |
eyvallah kardeş sağolasın |
çok guzel pankartlar açıyoruz busenede böyle devam edecek |
BEN HEP SORARDIM KENDIME NEDEN BEŞİKTAŞLI DOĞDUM VE BÖYLE DEVAM EDIYORUM DIYE?? İŞTE BUNUN İÇİN İŞTE BOYLE BİR SEVGİLİ BULDUĞUM İÇİN.. SENİ SEVİYORUM BEŞİKTAŞIM ENAZ KIZ ARKADAŞIM AİLEM VE DOSTLARIM KADAR.. HERŞEYİMSİN.. SAYENDE GÜLDÜM SAYENDE AĞLADIM.. ŞAMPIYONLUĞU KACIRDIGIMIZ SENE KADAR HİÇBİR ZAMAN AĞLAMADIM.. ALLAH BİRDAHA OKADAR AĞLATMASIN.. |
saolasınız arklar süper |
emeğinize sağlık |
harikasınız yaa |
helal valla süper pankartlar |
herhalde ortega için olan pankart şu "korkak tavuk" pankartı en zekicesi bravo elinize sağlık |
Valla kardeş süpersin BEŞİKTAŞIN VE BEŞİKTAŞLININ farkı bu işte çarşı bitmez bu aşk bitmez.....eyvallah... http://img146.imageshack.us/img146/6372/1548le5zz1.jpg http://img146.imageshack.us/img146/1515/kartalm3su.jpg http://img172.imageshack.us/img172/7996/arirs9.jpg |
RUHUMUZ YETER !!! varmı böle bişey yaw müthiş bi söz |
Helal Olsun Be. En Büyük Taraftar Allaha şükürler Olsun Ki Bizde |
pankartların hepsi çok güzel.herkese teşekkürler ... |
|
ağlamak istiyorum yaa çok güzeller arkadaşlar hepiniz çok sağolun |
eywaallah kardeş güzel çalışma |
abi mütiş olmuş bide bi pankarttaha vardı resmi yokama DEVEYE DİKEN FENERİ SİKEN YARANIR kusura bakmayın küfrettim ama pankart öle |
Türkiye`de Saat: 05:56 . |