![]() |
mükemmel..... |
cvok guzel |
süper pankartlar |
teşekkürler arkadaşlar |
biz her zaman özeliz ya |
Paylaşımlar için herkese teşekkür!!! |
gercekten guzel fotograflar...Tsekkurler... |
Iste bu besiktas farki |
kral biziz..... |
|
Teşekkürler Arkadaşlar Ellerinize Sağlik |
puhahhaaaahhh bayıldm kezban yengeye süper olmuş,paylaşm için tşk.. |
gerçekten süper arkadaşlar emeginize saglıkkk |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. bu alem de tek büyk var |
çok güzel yaaa |
paylaşım için tşkler hemen kopyalayım:D |
ellerinize saglık |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
WWW.MARATON.COM.TR (EN BUYUK TAKIM KİM ANKETİ) ARKADAŞLAR LÜTFEN OY KULLANMADAN GEÇMEYELİM. GERÇEK BÜYÜK KİMMİŞ HERKESE GÖSTERELİM.. HADİ!!!!!!! WWW.MARATON.COM.TR "ANKET SAYFANIN ORTALARINDA SOLDA" |
|
ben böle akıllıca hazırlanmış pankartlar ve bunları hazırlayanlar karşısında saygıyla eğilirim!! Hayatım boyunca aldatmıyacaım tek bir aşkım var.Oda Beşiktaşk!! |
Hepsi birbirinden güzel ellerinize sağlık |
hepsi birbirinden harika ellerinize sağlık |
çok ozel ve tüzeliz |
yaratıcı çarşı |
çok güzeller |
|
vay aştık olayı baya büyüttük her yerde yazacak valla sitenin adı şuraya bak :D |
Çok doğru.Sevinmek için sevmedik.Sırf sevmek için sevdik biz BEŞİKTAŞIMIZI.Bravo BeşiktaşForum. |
en sonunda istediğimiz yere astık pankartı ve işte sonuç:) |
bizim forum dahi iyilerine layik, ve daha iyi yerlere gelecektir de.. yeterki birlik ve beraberligi sagi ve sevgiyi elden birakmayalim.. |
pankartımızın en net göründüğü an gol sonrası foto çekimi http://img214.imageshack.us/img214/1...72f3aecdp9.jpg |
Alıntı:
Sagol Berkhan Paylasım Icin ;) |
bende izlerken gördüm :D |
sizler için forumumuz için astık elimizden geldikçe pankartımız orada olcak artık :) |
maçta gözlerim sürekli pankarttaydı,bu maçtaki yeri çok iyiidi,tekrardan asanların eline sağlık:) |
Alıntı:
|
|
bUNLARDA BENDEN ARKADAŞLAR FORMUMUZUN TARAFTARLARINI HERKEZ GÖRSÜN http://img185.imageshack.us/img185/4088/resim816qt0.jpg |
teşekkürler resimler için :) |
Türkiye`de Saat: 00:51 . |