![]() |
Bursaspor Taraftarının Beşiktaşa olan kini Neden bu kadar kin Var Nasıl bir Mantık bu..? |
ADAMLAR SALAVAT GETİRİYORLAR KAFA KESCEKLER SANKİ |
şu köpeklerin sesini kesemedik ya yazıklar olsun maçta oynayanların hepsine.. |
bunlarda azizin köpekleri ... |
dünya yerinden oynar bursadan adam çıksa!!!bırakın şu tpoşları ayrıca videolarınıda buraya koymayın lütfen topların!!!!!biseksüel ankara travesti bursa!!!!!!!!! |
Bursalı kanı akıtmak farz oldu bize... |
Bide Bunlara BESIKTASLILIK Durusunu anlatacakmisiz ulan bu OGLANLAR NE ANLAR adamlarin cani dayak ve olum cekiyor bizim isimiz onlara istediklerini vermek olmali arkadaslar.Daha bunun anlatilacak tartisilacak yani yok. Tek slogan: BUTUN BURSALILARA OLUM!!! |
şu takımı yenip kümeye yolluyamadıkya kahroluyorum.bu arada bütün bursalılar benimle uğraşıyor.tabi bursada oturmanın zararları.bütün bunlar şere.siz tigana yüzünden oluyor.hemen defolup gitsin. |
bunların hepsi sahibi köpek azizenin köpekleri |
hepsi azizenin ezikleri sen bütün lig boyunca oynama oynama bi maçta küme düşünce düşman ol... |
Alıntı:
|
BUNUN İNTİKAMI MUTLAKA ALINMALIDIR.. |
bu dava burda bitmez,sonu çok kötü olacak |
bunlar kasiniyorlar bizimle ugrasmak neymis hepsi görecek..istanbula geleceksiniz elbet, size besiktaslilik durusunu gösterdik inönü macinda ama olmadi siz böyle olmasini istediniz..intikamimiz aci olacak |
o kelle kesme olayını ıykı solemısler kurbanlık koyunlar bızı zahmete sokmadılar en azından ınonude kesım ıcın gorsmek uzere valla erkek olsam bı kellede ben alırdım :) |
eziklerin i..ne köpekleri. kendilerini ne zannediyor ya bunlar? BEŞİKTAŞ ' a kafamı tutuyorlar şimdi yani? çok komik ya. ikinci lig bile fazla size. |
******** bursalılar ligden düştükleri sezon kendileri gibi gay olan kardeş takımları ankaragücünün sebata yenilmesine ve sebatın ligde kalmasına bişey demezler de bize çamur atarlar, bu bursalılar o kadar salak ki zaten böyle bi olaydan sonra ahmakça ankaraya gelip güya BEŞİKTAŞ'ıma nazire yapıolar, onlara da hak vermek lazım ne de olsa 2sinin de cinsel tercihleri aynı iyi anlaşıolar o yüzden, ulan sizin ne haddinize 2.sınıf anadolu takımısınız taklitçiler sizi ... ÇARŞI olmasa alayınız yalan yaa |
onlarda ınonuye gelınce bızde aynı sekılde salavat getırelım getırmekle kalmayalım salavatı getırdıkten sonra o serefsızlerın kanını akıtalım..... |
yavaşşşşşş... yavaş gelin yolda kalırsınız köpekler... itin duası kabul olsa gokten kemik yagardı die bi söz var tam szi anlatıyo onun bunun cocukları siziiiii:mad: |
ya bizim rakibimiz bursa değil boşverin şunları |
Alıntı:
|
ya takılsınlar kafalarına göre seneye böle oynarlarsa banko düşerler |
Kendileri adamdan sayıyolar aklınca BURSAdan adam Cıksaydı oOoOoO |
Alıntı:
Bursa'da da Büsürü Beşiktaşlı Var Bursa Deme Bursasporlu De.. Ankara Deme Ankaragüclü De.. Ayrıca Bende Çarşı Ankara'danım.. Onlarla Daha Çok Hesaplaşıcaz Bunlar Sadece Görüntü ! Biz Ankara Metrolarını İnletirken Neredeydiler ? Bunlar Anca Tek Gördüklerinde Gider Yaparlar 50 Ankaragüclü 1 Beşiktaşlı Felan... 4 Ankara Takımı Oldu Süper Lig'de 4 Maçtada Görücez El Mi Yaman Bey Mi.. |
ya bırakın şunlarla muhattap olmayın adamlar selavat getiryorlar sanki kurban kesecekler |
Allah Diyorlar Onun Üstüne Küfrediyorlar.. Salavat'la Ne Alakası Var Felekleri Şaşmış Bunların Biz Adamı Böle Çıldırtırız ;) |
abi bunlar kendi suçlarını bize yıkıyolar ya adamlar küme düştü suçlu biziz sözde,, önce onlar son 3hafta kazandıkları maçların hesabını versinler şike fln diolar ya türkiyenin en şerefli klübüne,,ayrıca b adamlar bizim üzerimizden pirim yapmayada çalışıolar ben böle düşünüom |
BURSALI İBNELER |
dinlen alakası olmayan adamlar gelmiş salavat getirio kafirler ya |
arkadaşlar bence bı videoyu bütün beşiktaş formlarında yayınlayın.bu köpeklerin yaptıklarını bütün beşiktaşlı arkadaşlar görsün |
salavat getimişler birde arkasından da küfretmişler.bunlar sanıyo ki bjk yla son maçlarıydı bu:)serüven yeni başladı.seneye inönüye haluk ulusoy denen cins 5000 tane polis diker bursalılara bişey olmasın diye.ama yetmeyecek. |
ya allah bismillah.... |
Kendilerini Tatmin Ediyorlar Ezikler.. Kan İstiyorlarsa Onuda Akıtırız.. ;) |
Alıntı:
Katılıyorum kardeşim.. |
ananarınımı................ te küfrediyolar ama bu sene perişan etcez onları herkes özel olarak hazırlansın bu maça |
fenere calısıolar işte |
Alıntı:
sana ben bursadan nasıl adam çıkar gösterip , dudağını uçuklatırdım ama neyse...!!! yaşın küçük...!!! reşit değilsin...!!! bakıyorumda bu konuda genelde hep bursalı diye geçiyo yorumlar.arkadaşlar lütfen.genelleme yapmadan yorum yaparsak , adresi düzgün yazarsak mektup adresine gider..ben bursalıyım ama Beşiktaşlıyım.bursasporlu değilim.ve eminim benim gibi bi çok kişi var bursada.bilip bilmeden bu kadar kişinin vebalini almak hiç de hoş değil. |
bunların azizin kopekleri |
Alıntı:
:smokin: inonü ye bekliyoruz |
kendi kendilerine yaptılar kinlerini düşmelerini bize bağladılar, yenselerdi onlarda biz o sezon sebata da yenildik istanbulsporada yenildik rizeyede yenildik... |
Türkiye`de Saat: 04:37 . |