![]() |
Çarşı paralı aşka karşı :D |
çarşı milletin uçkuruna da karışmasın yaw...http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
o kadarda deil ama suanada kadar parayla aşk yaşamadım gerek yok param cebimde kalsın mart ayından bu yana 24 kızla cıktım :D:D ALLAHA şükür hiç biri paralı değildi kendi becerim sayesinde ama mutsuzum istediğim kişi yk |
kutlamak lazım seni.. biraz uçmuşun ama neyse... |
gökay abi reklam kokan hareketler bunnar :D |
beni bilen biliyor burakcım :D:D ispat isteyene ispatlarız sende biliyorsun ama işinemi gelmiyor ne :D:D istersen msnden bi kontrol bakalım neler var bende ne yazıyor ne resimleri var falan ne dersin yalancıya küfür edin isterseniz ben hazırım ama forumda deil içinizden edin foruma yazmayın yoksa ceza alırsınız yalancı ne isterseniz o olsun :D:D daha yazmam gereken bişey var mı burak |
abi ben bişi demedimki :D 24 kız fln dedin yha :D doğruluğuna bişey demiyorum biliyorum spacesini fln :D |
ee biliyorsan nie konusuyorsun :D:D 24 kızı ayarlamak çok kolay x-dream-boy-x yani onur abin benden daha fazla ayarlamıştır belki benden kat kat daha fazla ayarlıyanda çıkar bunda bişey yok hergün discoya git 1 kız ayarla 1 aydada ayarlarsın ben 4 ayda ayarladım bence çok deil 5 günde 1 kıza gelmiş neredeyse fazla deil önemli olan ağzın laf yapsın kumaş pantolan altına beyaz corap giyme kızalrın işine düşme abaza misali gerisi kendiliğinden gelir zaten ve kızlarla konusurken acemi olma yani saçmalama yeter istediğin kızı ayarlarsın tabi uçmamak şartıyla manken veya fazla havalılar imkansızdır çok zorlarsan belki ayarlarsın ama gücünün yettiğiyle aşık atcaksın fazla yükseye cıkmayacaksın benden sana tavsiye bunu unutma :D |
oo gökay, ders veririm diyosun ha, yakışır, yalnız burak'ı şimdiden alıştırma, sapıtır sonra velet...http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
Gökay madalya istiyorsun sanırım :D:D Tamam tamam forum olarak sana bir madalya hazırlayacağız :D:D Valla bana çok ters geliyor bir onunla bir bununla, gençlere akıl sır ermiyor ne deyim:D:D |
madalya olabilir yaparsanız hayır demem :D:D ama benden daha çok ayarlıyan vardır ben yavaşım mesela onur olabilir başkası olabilir yani evli değiliz sonuçta aradıgının değeri görmüyorsan ayrılırsın bulana kadar ararsın buldugunda durursun bende aradım işte o sıralar şimdi biraz durdum bakalım ne olcak inş doğru kişiyi bulmuşumdur ya bana dürüst olsun yeter vede sıkmasın gece 4 te napıyorsun die msj atmaın gece 4 te ya club de olurum ya yatakta sabah 7-8 de günyadın msj atmasın horoz muyuz biz erkenden ben onu 9-10 gibi ararım 7-8 de kastı ne bana yalan söylemesin ve kıskandırmaya calışmasın kısacası bana 2 adım gelsin ben 10 adım giderim ama dürüst değilse daha başlarda cıvıksa veya yapboz gibi bir ilişkiye başladıysam en fazla 2 gün sürer sonra böyle 24-25 tane olur hayatımda 1 kez değerinden fazlasını verdim hata yaptım heralde bir laf vardır 3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruş için seni satar ben evlenene kadar böyle giderim evlenince düzelirim şimdi bu hayatı yaşıyorum öğreniyorum ki evlenince ıkmış usanmış olayım eşime sadık kalayım zaten eşimide değer verdiğim uğruna ölecek dürüst biri olması gereki o benim için ölmeyebilir ama ben onun için ölürüm öyle biri olması lazım yeterki yapmacı olmasın ve yalan söylemesin bana dürüst olsun yeter ... |
Sen kızla tanıştığında eline bir liste ver bence:D:D Bunları yapmazsan ikimizde mesut, bahtiyar geçinip gideriz de :D:D |
ya benimle oynamaya kalkmazsa mutlu oluruz bırakmam ama benimle oynarsa bende çok pis oynarım toparlanamazda kolay kolay :D:D dediğim gibi dürüst olsun yalan söylmesin yeter küçük dağları ben yarattım havasına girmesin şımarmasın sonuçta bu ülkede bir sürü kız var havalara girmesin ve mutlu olmak için o bana 1 adım gelirse ben 10 adaım giderim |
Alıntı:
|
bence bu anlattıkların çıkma olmuyor.. 1 günlük çıkmamı olur kardeşim.. biz ona başka şey diyyoruz :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
konu başlığını Moderator aşk hayatı olarak değiştirin bence:) |
kendimden küçüklere bazı bilgiler vermemin sana ne sakıncası var su yeşili ? öğrensin ki acı cekmesin hayatın tadına varsın !!! |
Alıntı:
senin ayarladığın kızları ben bakmadan elde ederim. ama maksat delikanlılık bir kere sevmek.. karşındakini üzmek değil.. |
Alıntı:
|
Neyse arkadaşlar herkesin kendine göre yetenekleri var, boşuna gerilmeyelim:) |
herkes özgürdür sen takıl hayatına |
bencede herkes özgür herkes ilk aşık oldugu sevdiği kızla evlencek die bir kadide yok veya ilk aşık oldugu ilk sevdiği erkekle hayta uzun daha kimelr çıkar karşımıza bellimi olur |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
şimdi oldu... |
sonunda yani :D:D benim amacım burak falan biraz fırlama cocukları öğrensinlerki acı cekmesinler hata yapmasınalr bir kız için hayatlarını mahvetmesinler hayat uzun belki bir gün geri döner belki daha çok sevdiğin biri cıakr bu yüzdne bunları söyledim hayatlarını gençliklerini yaşasınalr sigara içeceklerine esrar eroin içeceklerine kahveye gidep monotanlaşacaklarına kızlara ilgileri olsun kızlarla ilgilensin kendini geliştirsin tarzını yaratsın kendini geliştirsin rus kız ayarlıcam desin rusca öğrensin ingilizce öğrensin dans etsin sosyal aktiviteleri olsun hayatını yaşasın 1 kız onu reddetti die hayata küsmesin hayat uzun dedim |
:D hehe ii yapmıslar |
Türkiye`de Saat: 04:30 . |