![]() |
Çalmak bunların doğasında var... (fbnin 100.yıl logosu) işte fenerin 100.yıl logosu ama yine çalıntı.bu sefer de 97 yılındaki eurovision şarkı yarışmasınınkini çalmışlar...iyice alıştılar çalmaya http://img512.imageshack.us/img512/9642/logo9qg.jpg |
yaaa bunlar hem ezık hem hırsızzzz yaaa bu kadar olurrr |
Kabiliyet meselesi desek yanlış bir söylemmi olur, adamlarda yoksa ne yapsınlar kınamayın ehehehe |
uffff bırakın sunları ezık hırsız ahlaksızlar ama sey ya yınede tbrk etmek lazım eurovısıon yerıne 100.yıl yazmıslar yanı baya ılerleme war dımı arkdaslar TBRKKLER! |
herşeyi çalıolar bunu çalmışlar fazla mı |
ya bırakın bu adamları ne halleri varsa görsünler. Allah yakın bize uzak olsunlar. |
BU LOGO İÇİNMİ ŞAŞALI YARIŞMA YAPTILAR... |
arkadaslar ben bu ezıklerı hıc sevmesemde allah ıcın 1.si logaları cok kalıte duruyo. 2.sıde pek bi benzerlık yok iki logo arasında |
abi ne yapalim allah ta eziklere o kadar zeka vermis. |
hırsız heryerde hırsızdır |
arkadaslar bu adamlar her yerde aynı yonetım nasıl olursa taraftarıda oyle oluyo azız calıyo taraftarda calr yanı |
hırsızlar ama onların logosunu burda görmek istemiorum ya,burada olmayı haketmio o logo |
ama çocuklar inanın tezahüratı kadar motomot çalmamışlar.biraz geliştiriyorlar kendilerini :) |
biz beşiktaş cocuguyuz kanarya yı neyleyim ne kadar fenerli varsa .................... |
Alıntı:
|
Allah adamı ezik etmesin:) |
bunlar azılınında azılısı artık yaaa.allah belanızı versin neymişiniz beee |
HIRSIZ HER YERDE HIRSIZDIR!!! |
eşeğe altın semer vursanda yine eşektir |
eziklilkerini tekrar göstermisler, bunlar hem ezik hem hirsiz |
Yuh yani! Baska birsey de demicem! :eek: |
ezikler...adamların ruhunda var hırsızlık... |
ezikler ya.doğalarında var hırsızlık... |
ulan buda logo mu? bizim 100.yıl logomuz buna 10 basar bee... |
üzülüorum ben bunlara ya..allah beyin vermemiş... :D:D:D |
hırsızlık bunların genlerinde var.. |
bu kadarda eziklik olmazki.. |
Alıntı:
yada Allah akıl dağıtırken insanların üzerine doğru bunlarda şemsiyelerini açıp akılsız kalmayı tercih etmiş beyinsiz herifler |
Abi adamlara neden kızıyosunuzki taklitle gelmiş taklitle gidecek bunlar.Zaten bu eziklerden başka bişey beklenmez.Tezahüratlar bizden logo eurovisiondan.... Ulan birazda kendiniz bişey yapın be |
harbi bu kadar da olmaz yaw..ulan söyleyince de söyledi oluyo..hem ezik hem hırsızsınız işte.. |
yeter ya yeter artık yuh |
hadi eziksinizde bu kadar da olmaz |
bizim bestelri çalan başkalarımıydı ki |
hırsızlar kardeşim:D |
ya bu nedir yaw tuhhhhhhhhh rezıller |
eziklik böle bişe işte insanın üstüne bi yapıştı mı daha çıkmaz,onlara da bu yakışır.. |
Yaa hadi esinlenerek bişi yaparsın onu anlarım ama bu kadarda taklit edilmez ki be kardeş yuhh yani yuhh.... ayıp... |
bunlar hem ezik hem hırsız insan birazcıkta olmayan aklını zorlar be hep çalıntı hep çalıntı... |
hehehe bunlar böyle |
resmen hirsiz la bunlar. böyle birilerini görmedim hic KAPKAClilar :D |
Türkiye`de Saat: 00:14 . |