![]() |
Besiktas - Liverpool Tribün Show SHOW 1 VE RİRÜBÜN SHOW 2 |
işte budur beeeeeeee kartalım benimmmmmmmm........ |
spikerde çizmiş kafayı yazık :D dayanamadı oda mükemmel görüntüüü ya..yok böle bişi |
gerçekten herzaman muhteşemis ama bugünkü bi başkaydı,anlatacak kelime yok ya...müthiş müthiş müthiş... |
umarım beyenirsiniz arkadaşlar kendi açtığım konuya yazıyorum ama adminler bu seferlik bişi demezler sanırım |
varada bu arada videolar için çok tşkler emeğine sağlık.. bugün emre anlattı sende görüntüledin yakında kanalda açarız biz :D |
bişey değil arkadaşlar herşey beşiktaş ve beşiktaş forum için:d |
pardon ya teşekkür etmemişim ne ayıp gerçi chatte ettim ama olsun.ellerine sağlık varada.inanın kulağımda o ses hala...tekrar sağol... |
ordaydım:D ben de böyle bi atmosfer görmedim daha önce |
alamamak için kendimi zor tutuyorum şuan bende ordaydım ölüyorum sana kartalımmmmmmmmm |
tekrar tüylerim diken dike oldu... harika yaa öyle bir taraftar dünyada yok |
Varada Çok Teşekkürler görüntüler için |
super yaaaaa hele 2 golden sonra hep ŞEHİTLER OLMEZ VATAN BÖLUNMEZ demeleri yokmuydu yeri yerinden oynatan BJKLİLERE sonsuz tşkler.bu arada emegine sağlık.... |
Kimse gormemistir boyle taraftar :) Oyle gururlandımkiiii...Polisler bile gol attigimizda havalara uctular.Bi ara Liverpool'lular da bize katilacak zannettim :) Herkez taraftara hayran kaldi... |
ÇOK TEŞEKKÜRLER BABCIM ELİNE KOLUNA YÜREĞİNE SAĞLIK.SPİKERİ BİLE ÇILDIRTTIK. ÇILDIRT BİZİ DELİRT BİZİ KARTALIIIIMMM BU STADI BAŞLARINA YIKALIIIIMMMM |
Beşiktaşlı olduğumuz için ne kadar şükretsek azdır...Harikalarr, tüylerim diken diken oldu benimde... |
orada değildim ama TV karşısında ve spikerin o sözlerinden sonra ağlamamak için kendimi zor tuttum o saatte o saniyede orada olmak için inanın herşeyimi verirdim. orada o atmosferi yaşatan arkadaşlar çok büyüksünüz sizleri kutluyorum Beşiktaşlı olduğum için gurur duyuyorum |
mükemmel çok güsel bir showw kartal işte böyleee |
o muhteşem taraftara bize bçyle bir gece yaşattıkları için çook teşekkür ediyorum,BEŞİKTAŞI ve BEŞİKTAŞLI OLAN HERKESİ SEVİYORUM NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .... |
O KADAR SÖLEDİK ANLAMADINIZ ÖLMEDEN CEHENNEMİ GÖRMEK İSTİOSAN ADRES BELLİ BJK İNÖNÜ STADI İST./TURKEY |
İŞTE ÖYLE BİRŞEYYY |
çok güzel teşekkürlerrr |
harika harikaydı taraftar mükemmel ötesi yok böle taraftar dünyanın hçbiryerinde |
ne mutlu beşiktaşlıyım diyene |
emeğine sağlık. böyle büyük, şerefli bir takımın taraftarı olduğum için kendimle gurur duyuyorum. kıskananlar çatlasın |
böyle taraftar görülmedi dünyada...orada deildim ama spiker anlatırken bile gözlerim doldu..taraftar süperdi takım süperdi eh daha ne olsun :D |
NAPIYORUZ NAPIYORUZ ÇILDIRIYORUZ ÇILDIRIYORUZ KARTAL GOL GOL GOL LİVERPOOL UN ...KOY:party::dancing::party::dancing::willy::evil ::dancing2: |
ya bu beşiktaş beni mahvettii dün geceden beri ağlıyorum yıne vıdeoları izledim yine ağlıorum...o tribündeki herkese çok çok teşekkur ederimki beşiktaşımızı dünyaya böyle tanıttılar sağolun |
BEŞİKTAŞIM 2:1 ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ... |
böle bi taraftar dünyanın hiçbiryerinde yok ya..dün gece aalattılar hepimizi.. İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON |
inonu yıkıldıı yaaaaaa |
buruk bı sewınctı ama genede unutulmaz bı aksam emegı gecen herkese bınlerde tesekkur buyuklugunu kanıtladın gene kartalımm |
bende ordayım oooooo |
Teşekkürler Varada... Anlatacak kelime yok zaten MUHTEŞEM!!! |
arkadaşlar rapide koyma imkanı olan var mı acaba gollerimizi falan.çok iyi olur.şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
|
Bu maçı şehitler için alın’ “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları atıp, 10. Yıl Marşı’nı hep birlikte söyleyen taraftarlar, Türk bayraklarıyla stadı kırmızı-beyaza boyadı. Sahaya ısınmak için çıkan futbolculara, “Şehitler için bu maçı alın” tezahüratı yapan taraftarların açtıkları pankartlar ise şöyle: “Hepimiz kardeşiz”, “Yurtta sulh, cihanda sulh”, “Hepimiz Mustafa Kemal’iz”, “Hepimiz Türküz, hepimiz askeriz”, “Biz ne savaşlar gördük, ne hainler tanıdık, bölünmedik. Sen de kimsin kalleş PKK.” |
tek kelimeyle muhteşem harbiden tüylerim diken diken oldu ve de gözlerim yaşardı..harikasınız |
Alıntı:
abi söyleme içimn gidiyo. |
arkadslar ben gslıyım ama carsının hayranıyım dunyanın en ıyı taraftar grubu CARŞI GS-BJK KARDES TAKIM:):):) |
Türkiye`de Saat: 01:32 . |