![]() |
tekrar tüylerim diken dike oldu... harika yaa öyle bir taraftar dünyada yok |
Varada Çok Teşekkürler görüntüler için |
super yaaaaa hele 2 golden sonra hep ŞEHİTLER OLMEZ VATAN BÖLUNMEZ demeleri yokmuydu yeri yerinden oynatan BJKLİLERE sonsuz tşkler.bu arada emegine sağlık.... |
Kimse gormemistir boyle taraftar :) Oyle gururlandımkiiii...Polisler bile gol attigimizda havalara uctular.Bi ara Liverpool'lular da bize katilacak zannettim :) Herkez taraftara hayran kaldi... |
ÇOK TEŞEKKÜRLER BABCIM ELİNE KOLUNA YÜREĞİNE SAĞLIK.SPİKERİ BİLE ÇILDIRTTIK. ÇILDIRT BİZİ DELİRT BİZİ KARTALIIIIMMM BU STADI BAŞLARINA YIKALIIIIMMMM |
Beşiktaşlı olduğumuz için ne kadar şükretsek azdır...Harikalarr, tüylerim diken diken oldu benimde... |
orada değildim ama TV karşısında ve spikerin o sözlerinden sonra ağlamamak için kendimi zor tuttum o saatte o saniyede orada olmak için inanın herşeyimi verirdim. orada o atmosferi yaşatan arkadaşlar çok büyüksünüz sizleri kutluyorum Beşiktaşlı olduğum için gurur duyuyorum |
mükemmel çok güsel bir showw kartal işte böyleee |
o muhteşem taraftara bize bçyle bir gece yaşattıkları için çook teşekkür ediyorum,BEŞİKTAŞI ve BEŞİKTAŞLI OLAN HERKESİ SEVİYORUM NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .... |
O KADAR SÖLEDİK ANLAMADINIZ ÖLMEDEN CEHENNEMİ GÖRMEK İSTİOSAN ADRES BELLİ BJK İNÖNÜ STADI İST./TURKEY |
Türkiye`de Saat: 01:13 . |