![]() |
dün inönüde çok güzel bir ders verdik hem futbol anlamında hem taraftar anlamında görmediklerini gördüler |
İZLEDİKÇE DELİ OLUYORUM,SÜPERDİ |
AŞKINDAN GEBERİYORUZZZZZZZZZ SİYAH ULAN BEYAZ ULAN ALAYINA GİDER ULANNNNNNNNNN |
BOYLE TAKIMA VE TARAFTARA CANIM KURBAN!!!:saint: |
dün maçta en az oyuncular kadar bizlerde yorulduk walla süperdi 2. gol olduktan sonra kendımı 3 sra aşağıda buldum walla mukemmeldı herkes bır kez daha gördu dunyayı KOPardık.... |
Kartal sana canım feda...Ben İnönüde olamadığım için kahroldum o atmosferi yaşamak isterdim ama evde izlerken bile kendimi kaybettim.Böyle bir seyirci Dünyada değil uzayda bile yok.En büyük aşk BESIKTASK |
TEK KELİMEYLE HARİKA......TAKIM+TARAFTAR EDİRNENİN YOLLARI TAŞTAN VAR MI BÜYÜK BEŞİKTAŞTAN.. |
işte taraftar işte şampiyon daha ne diyebilirizki biz beşiktaşımızın arkasında böyle durduğumuz sürece onlar her zaman en iyisini yapacaklardır. Dün kendimi ağlamamak için zor tuttum maça gidicektim fakat talihsiz bi olay oldu beşiktaşımı yanlız bıraktım ama en yakın zamanda ordayım |
biz buyuz. |
yaa neydi öyle yaa gözlerim doldu o bayrak açılınca.tribün showa zaten diyecek hiçbirşey yok tek kelimeyle mükemmeldi çok uzun zaman sonra tekrar heycandan titredim dün gece. herşey için teşekkürler karakartallar |
Türkiye`de Saat: 03:06 . |