![]() |
yaa beyler bu vıdeoyu nasıl ızleyecez yardım please |
ya bu adam gercekten serefsızın onde gıdenıymış yaa.sen gel kac yıl bu formayı gıy sonra gıt yaws..kların formasını gıy. TÜMöR BİTMİŞTİR.. |
Has O..çocuğu Tümer Senin Anani 30 Milyon Taraftari Olan Bjk Camiasi ......... Anlarsinya.ibnetor. |
Tumer Sen Niye Bu Kadar O...... Cocugusun Be Serefsiz Haysiyetsiz Seckin Haklisin Bu Tam Bir O..... Cocugu Emin Oldum Artik Gel Bakalim Gel Bakalim Inonuye Gel Bakalim Sopalari Gor Kufurleri Gor Delikanli Kim Bakalim O.... Cocuguuuuuuuuuuuuuuuuuu |
cok tav oldum tumere ..... BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI dogulur, tümer metinde o.çocuğudur...... |
"Beni sadece Allah yargılar dedin ama birşeyi unuttun! Allah affeder Çarşı affetmez" ******** sana gider alayına ULANNNNNNNN |
o.cocugu tümer ınonuye fılan gelemz bı mac once kırmızı kart gorur cezalı olur götü demz o kadar sınırlıyım kı samsunspor deplasmanında trıbunler 90 dk.tumere kufredıyolardı anlam veremıyodum ama adamlar haklıymıs tümer SU KATILMAMIS SÜZME Bİ O... ÇOCUĞUYMUŞ...inş.bacagın kırılıp gotune gırer serefsız sen yarın VATANINIDA SATARSIN KÖPEK..... |
tümerin sölediklerini bu videoda yazarmısınız arkadaslar anlaşılmıyo bi fenerliye yazacam bunları |
alayına gider ******** tümer ve ezikleri |
Türkiye`de Saat: 14:22 . |