![]() |
BJK TV - O Bir Ahlaksız (tumer) ve Taraftar Konuşmaları istek üzerine Beşiktaş TV'nin hazirladigi ahlaksiz birinin videosu. 30 MB/8 dakika http://www.250kb.de/u/060604/j/5df914a6.jpg O bir Ahlaksiz rapid link O bir Ahlaksiz direkt video Beşiktaş TV Karakartal forumda konusan taraftar videolari. http://www.250kb.de/u/060604/j/c609c603.jpg Bölüm 1 rapid link Bölüm 2 rapid link |
eline sağlık kanka seyredememiştim bugün iyi oldu bu.... |
bu adama serefsiz dersek serefsizlere ıhanet etmiş oluruz bu adam serefsizlerin yüzkarası |
eyvallah shuc tümer harbıden çok şerefsizsin |
Offf Son SÖz MuhteŞemdİİİİİİ ''ve Son Olarak;beŞİktaŞ Camİasi Senİn SÖzÜnÜn Erİ OlmadiĞini Anladi Barİ Şanli TÜrk Ordusunun erİ Ol!!!'' Helal Erdem Abİ Helal Bjk Tv.... |
adu saol shuc... |
abi hani tümörün angut tv de duygulandigi yeri görünce bisey tespit ettim...bilmem bana katiliomusunuz.... bence tümörün amaci sadece Besiktasimizdan daha fazla para almakti....ve bu gerceklesmesi icin fb ile görüstü...onun düsüncesinde eger baska bir kulub le görüsürse...BJK de maasi daha da articakti.....fakat sayin murat aksunun beklenmedik tepkisinden sonra careyi eziklere gitmekte buldu....yani plani alt üst oldu.....ve o angut tv de ki her kelimesi hic ama hic icten olmadii belli idi benim gözümde......inanin bana su an acaip pismandir ve caresizdir..... Beter ol Tümör Beter..... |
inanin bu tümör serfsizi para icin baska seylerinide satar |
dj ertan yorumuna katılıyorum arkadasım |
Para için yapmayacagı yok bu milletin... Gazetede okumuştum .. TÜmerin sözü böyle : Fenere Asla Gitmem Peki tümer (ezik) bu sözü hatırladıgında neler düşüneceksin .... Hiç urasmaya deymez abiler Zaten gözü fbdeymiş Bizim elimizden ne tümerler geçti veya geçer |
gerçekten erdem abi son söz iyi oturmuş cashtümöre ruh hastası herife SÖZÜNÜN ERİ OLAMADIN BARİ ŞANLI TÜRK ORDUSUNUN ERİ OL TÜMÖR |
izledim o ********in videosunu güzel bişi hazırlamışlar inşallah izlemiştirde onda utanma duygusu yok ama yinede belki utanmıştır |
şerefsiz! O kişi ******** olduğu gibi bir vatan haini!!!şerefli türk askeri olmak yerine pkk olmayı tercih etti!!!!!! |
Bende tümer'in beşiktaş dan daha fazla para alabilmek, pazarlık gücü yaratmak için fenerbahçe ile görüştüğü kanısındayım. ama sert kayaya çarptı ve ummadığı bir tepki ile karşılaştı. Zaten bu olayın ardından tümer in 5 yıldır içinde olduğu beşiktaş camiasını tanıyamadığını görmüş olduk. hala beşiktaşın değer yargılarını çözememiş.Bu arada onun için yapılan videoyu çok beğendim emeği geçenlerin ellerine sağlık... |
bu sabahda izledim bi kez daha baktım. teşekkür edriz kardeşim paylaştığın için ım için çok teşekkürler |
dj ertan bence dogru sözü söyledi konusurken bile saçmalıyodu ben bu stadın yolunu biliyorum zaten diyo yok bilmeyeceksin sanki fener deplasman maçlarına almanya arena stadına gitti allah sana akıl versin tümer hayatın bitti artık senin futbolcu oldun bizde fenerde bir hiç olacaksın tıpkı gidenler gibi yazık ama sevinmeliyiz iyiki gitti kurtulduk sergenle tümerin kavgası yüzünden dogru dürüst oynamadılar ve oynatmadılar kartala hayırlısı olsun |
Alıntı:
|
ShucEagle cok saol kardeş eline sağlık |
bu arada çok hoşuma gitti eziklere o die hitap edilmesi dahada o hoşuma gitti. herkes haddini bilecek...... |
Çok Güzel Hazırlamış BJKTv Paylaşan Arkadaşada Teşekkürler. |
Tümör Sana O Ezik Forması Cok Yakışmış Lan LavuK :D Ezige Ezik Forması Yakışır.... Ama Sen İnönüye Gel Sana Söz Daha Çok Yakışacak O Zaman ;) Seni O.ç |
paylaşım için teşekkürler kardeşim |
bjk Tv De Tümer Için Bu Klibi Hazirlayan Ve Yayinlayan Her Kimse Yaziklar Olsun Ona . üç Kuruşluk Akli Ile Kime Veya Kimlere Hizmet Ettiğini Saniyorlar. Tümerin Ne Mal Olduğunu Tüm Beşiktaşli Taraftar Biliyor. Bu Klip Tümere Zarar Vermek Ve Fenerlilerin Ona Cephe Almasi Için Hazirlanmiş Basit Bir Tezgah. Tümer Beşiktaş Için O Kadar Bulunmaz Hint Kumaşimi Gidince Takimizi Batacak Veya Küme Mi Düşecek. Fenerliler Le Arasinda Olacak Iyi Veya Kötü Yakinlaşmadan Artik Bizene ... Tümerin Davranişini Etik Bulmayanlar,beşiktaşinda Bu Tip Oyuncular Aldiğini Hatirlasinlar. En Son Kurtarici Olarak Fenerin Kapi önüne Koyduğu Nobre çokmu Karekterli Idi . Hangimiz Ona Küfür Etmedik Yaptiklarindan Dolayi, Fenerde Onun Karekterine Küfür Ederken ,şimdi Bizim Oyuncu Olduğunda; Bağrinizi Açtiğiniz Gibi, Fenerlilerinde Tümere Bağrini Açmasi Normal. Galatasarayi şampiyon Eden Ahlaksiz Ankaragücü Kalecisi Zaladi,ertesi Sene Takimimiza Kaleci Olarak Almadilarmi. Her Takim Ahlaksizi Oyuncuyu Alir Ve Saftirik Taraftarlarda(her Kez Değil Tabii) Onlari Kurtarici Gözü Ile Takimlarina Geldiğinde Toz Kondurmazlar. Beşiktaş Gibi Büyük Klübün Tümer Gibi Mikropla Uğraşmasi Zayifkliktir.basiretsizlik Ve Acizlik Göstergesidir. Birakin Giden Gider.. Kalan Sağlar Bizimdir. |
Ya kartallar birsey soracam ben oy youtebe mi dirse o sayfaya girdim ama videoyu bakamadim... üye mi olmam gerekiyor??? |
Arkadaslar artık O ndan bahsetmeyelım,O layık oldugu yere ve layık oldugu ınsanlara kavustu O nun ıcın Allah rahmet eylesın,son olarak O nu sadece Nakıt para yargılar ama Çarşı asla affetmez |
saolasin shuc bunu kacirmistim.. |
Bu Gun Para Icin Bizi Satti Yarin Askerdede Kim Bilir Neler Yapmaz Su Inonuye Bi Gelsin Adi Adamda Gorsun Bakaliim Bizi Sonra Biz Onu Gerektigi Sekilde Yollariz Askere Bu Konuyu Bizle Paylaştigin Icinde Tesekkurler Arkadasim |
serefsiz tümer!!! artik benim icin öldün sen adi herif.... inönüye bekleriz... EN BÜYÜK BESIKTAS bunu aklina sok emi |
Cok sagol shuc. Sende olmasan:) |
Alıntı:
köpekler gibi pişman olacak ama o zamanda iş işten geçmiş olacak.... |
tesekkurler kardeşim.. |
iki yüzlülük bu kadar olur.!!!!!! asıl yerini buldu!! |
Tüymer Bey kardeşimiz yeşil sahalar yerine 6 ay içerisinde kendini yeşil kamuflaj içinde bulacak çünkü 33 yaşını dolduruyor, bu durumda Tüymer Fener'in elinde patladı gibi gözüküyor. 1111 no'lu yasada herhangi bir değişiklik yapılması şimdilik düşünülmüyormuş. Zaten askerden sonrada verim alamazlar, öyle gider o, bu da bizim kazığımız olsun fenerbostana. |
sokağa atıcak parası var fenerin, biz 3 senede aldığımız oyuncuları (15 mlyn $) hepsini sokağa attık paranın, arada dikişi tutan bi toroman bi koray... |
kaldı ki o şerefsizler tümer'i misilleme yapmak için aldı.. |
dj ertana katılıyorum.tümer köylü uyanıklığı yapmayı denedi ama içinde patladı.çokta duygusal adamdır hee.öyle heme nkopamaz bişeyden.jübileni yaparsın artık ocakta.ulan ben bu tümerle aynı tertip olursam hiç şaşırmam valla. |
sağol shuc,ya inanın tüylerim diken diken oldu,******** serhat uluerene werdiği röpartajda neler söylüyor terbiyesiz herif,başını yastığa koyduğunda huzurlu uyuyabiliormu acaba çok merak ediorum,tümer 1903 kere allah belanı wersinnnnn |
yorum yok seytanından bulsun ona etek yerine sutyende verecen aslında.gerci azize teyzesi verir ona hallederler |
saol shuc.insanların hayatında şereften,onurdan önce gelen seyler varmış.para için onurunu sattın.beşiktaş karsısına rahat cıkabilecekmisin bakalım?fenerliden daha cok fenerliymiş... |
valla onca yıl beşiktaşın ekmeğini yedi beşiktaşlıyım dedi.fenere gitti en büyük fenerli benim dedi.ben bunun hangi takımı tuttuğunuda anlayamadım.bitek dansöz elbisesi giymediği kaldı..kıvrak zekasının kurbanı oldu. |
Türkiye`de Saat: 21:55 . |