![]() |
İlhan Mansız'ı özleyenlere... İlhan Mansız'ı,o güzel günleri özleyenler.nette gezerken buldum belkide verildi daha önce ama tüylerim diken diken oldu izlerken.kardeşlerimle paylaşmak istedim.alın size harika bir müzik eşliğinde harika bir klip.kartal gibi geldi ve kartal gibi gitti. http://www.youtube.com/watch?v=6k9Pd...%20mans%C4%B1z |
paylaşım için teşekkürler |
artisti kendini özletti birden Kafasızlığından sorunlar yarattı fakat bu ayrılıkla hem kendisi hemde beşiktaş kaybetti. |
Herseye ragmen saol paylasım icin :) |
paylasım için thanks |
saolasın kardeşim ellerin dert görmesin |
guzelmıs sagolasın |
off super bi video yaw, saol kardesim |
Valla özledim birden nediyim... |
valla bi anda takımda görmek istedim... ilhan mansız seni unutmayacağız... !!! |
transfer bölümünde o kadar video var ama hiçbiri bukadar etkili değil. beşiktaşa para kazandırmak için ömrünün baharında japonyalara giden bu gerçek beşiktaşlı yürekten bi teşekkürü hakediyor. kalbimizde yerin çok büyük ilhan..... |
onu özlememek mümkünmü.her ne kadar koparılıp gitsede bizden,lazio maçında golü atamasada ve bir üst tura çıkamasakta,kale çizgisinden topu havayada dikse,son kırmızıyı görüp hükmen yenilsekte,hırsıyla,gücüyle,karizmasıyla İLHAN BAMBAŞKAYDI.beşiktaş aşkını göğsüne kazıdı ve kalbine gömüp gitti.ankara gücündeyken bize attığı gol ona acı vermişti resmen ama işini yapmıştı.SENİ SEVİYORUZ KERATA |
BEŞİKTAŞ tarihindeki yerini aldı yaptığı hizmetlerden dolayı,yürekten BEŞİKTAŞLILIĞINDAN DOLAYI teşekkür ediyoruz. NOT:O lazio maçında topu durdurabilseydi daha çok sevecektim ilhan'ı |
İşte Bu Adam Beşiktaşlıydı Bütün KalbiyLe...! Her Ne Kadar Agrasif Tavırları Olduysada.! Bize Karşı Hic Bir Yamugu Olmadı...! İlhan Mansız... Her Zaman Kalbimizde Beşiktaşlı oLarak Kalacaksın..! Ayrıca Paylaşım İçin Sagol Arkada$ım.. |
heyyy yönetim ilhanı geri istiyoruzzzzzzz |
Özledik yaaa bu ILHANI ! |
cok guzelmis gercekten sagol.Cok ozledik be seni ilhan,asla unutmayacagim seni |
cok özledik seni be ilhan cooookkk....inşallah gökhan güleç seni aratmaz bize ..:D ilhan,a.dursun ,pascal ne forvettiler bea defasnların korkulu rüyasıydılar... |
o bir kartaldı...o bir gercek beşiktaşlıydı...o 26 numaralı formasylı mansızzzzzz ....ilhaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn mansızzzzzzzzzzzz ilhannnnnnnnnnnn seni ömür boyu unutmayacağız.. |
abı bu ezıkler okdar hırsız kı taraftarından tutun futbolcusuna kadar ılhan mansızın sus ısaretını benımseyen TUNGAYA uyuz oluorm!sımdı nerden cıktı dıeceksınız ama aklıma geldı ıste wıdeoda gordum de !saol arkdasım paylasımın ıcın! |
vallahi özlemişiz be |
paylaşım için tşk |
Ilhan´in son halini görmek isteyenlere duyrulur: Bu aksam show TV ana haber Bültennden sonra "Kizlar Yurdu" adli Dizide Ilhani oyuncu olarak izleyebilirsiniz.:) |
Alıntı:
|
çok güzel paylaşım çok saol |
dertlendim be akşam akşam.off off... |
GERÇEKTEN SENİ UNUTMAYACAĞIZ özlemişik seni izlemeye ShucEagle olmaza izleyemeceğiz saol kardeşim paylaştığın için tşk ederim... |
Alıntı:
|
klavye çıktı mertlik bozuldu:D:D:D |
çook Güsselll |
cok super valla ozledık ılhanı yenıden |
cok guzel video, ilhani cok özledik. |
paylasim icin cok tesekkürler! |
özletin kendi ahhhhh ahhhhh.....seni hic bir zaman unutmayacagiz. o bir gercek besiktasli |
çok sağolasın be kardeşim gerçektende özlemişizzz tekrar geri gelse süper olurrrrrrr |
ne bitiricilik be. yok şimdi böle forwetimiz. uzaktan ne goller atıodu. her yerden atıodu. ne forvetti ama bida böyle bi adam nasip eder inşallah allah |
ya valla özlemişiz. müzikle birlikte görüntüler çok duygulandırdı beni |
basketbolda bir keremi, futboldada ilhani sevdiigm kadar gic bir sporcuyu sevmemisimdir...ah ilhan unutulmaz,unutulmaz, yasadigimiz unutulmaz.... |
çok iyi beaaaaaaa |
bende vardi ama genede sagol. istiyorsaniz rapidshare koyim. |
Türkiye`de Saat: 18:25 . |