![]() |
transfer bölümünde o kadar video var ama hiçbiri bukadar etkili değil. beşiktaşa para kazandırmak için ömrünün baharında japonyalara giden bu gerçek beşiktaşlı yürekten bi teşekkürü hakediyor. kalbimizde yerin çok büyük ilhan..... |
onu özlememek mümkünmü.her ne kadar koparılıp gitsede bizden,lazio maçında golü atamasada ve bir üst tura çıkamasakta,kale çizgisinden topu havayada dikse,son kırmızıyı görüp hükmen yenilsekte,hırsıyla,gücüyle,karizmasıyla İLHAN BAMBAŞKAYDI.beşiktaş aşkını göğsüne kazıdı ve kalbine gömüp gitti.ankara gücündeyken bize attığı gol ona acı vermişti resmen ama işini yapmıştı.SENİ SEVİYORUZ KERATA |
BEŞİKTAŞ tarihindeki yerini aldı yaptığı hizmetlerden dolayı,yürekten BEŞİKTAŞLILIĞINDAN DOLAYI teşekkür ediyoruz. NOT:O lazio maçında topu durdurabilseydi daha çok sevecektim ilhan'ı |
İşte Bu Adam Beşiktaşlıydı Bütün KalbiyLe...! Her Ne Kadar Agrasif Tavırları Olduysada.! Bize Karşı Hic Bir Yamugu Olmadı...! İlhan Mansız... Her Zaman Kalbimizde Beşiktaşlı oLarak Kalacaksın..! Ayrıca Paylaşım İçin Sagol Arkada$ım.. |
heyyy yönetim ilhanı geri istiyoruzzzzzzz |
Özledik yaaa bu ILHANI ! |
cok guzelmis gercekten sagol.Cok ozledik be seni ilhan,asla unutmayacagim seni |
cok özledik seni be ilhan cooookkk....inşallah gökhan güleç seni aratmaz bize ..:D ilhan,a.dursun ,pascal ne forvettiler bea defasnların korkulu rüyasıydılar... |
o bir kartaldı...o bir gercek beşiktaşlıydı...o 26 numaralı formasylı mansızzzzzz ....ilhaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn mansızzzzzzzzzzzz ilhannnnnnnnnnnn seni ömür boyu unutmayacağız.. |
abı bu ezıkler okdar hırsız kı taraftarından tutun futbolcusuna kadar ılhan mansızın sus ısaretını benımseyen TUNGAYA uyuz oluorm!sımdı nerden cıktı dıeceksınız ama aklıma geldı ıste wıdeoda gordum de !saol arkdasım paylasımın ıcın! |
Türkiye`de Saat: 17:03 . |