![]() |
Ortak İmza.! (Beşiktaş Aşıkları Mutlaka Kullansın.!) Evet arkadaşlar Kişileri değil Sadece ve sadece BEŞİKTAŞ'a Gönül Veren Arkadaşları İmzamda kullanmış olduğum imzayı kullanmaya davet ediyorum.! Kimler geldi kimler geçti, Kimler gelecek, kimler geçecek Ama içimizdeki BEŞİKTAŞ aşkı ne Olursa Olsun HİÇ DİNMEYECEK.! Bizler Başarıları Değil, Amblemimize ve Tarihimize Aşığız.! Bana Katılan Arkadaşlarımız Aşağıdaki Resmi imzalarına Eklesin; İmzanıza Ekliyeceğiniz Hazır Kod da Aşağıda Verilmiştir.! Resim: http://i55.photobucket.com/albums/g1..._bjk_forum.png Kod: HTML-Kodu: [IMG]http://i55.photobucket.com/albums/g151/site_admini/bjk_imza_bjk_forum.png[/IMG] |
hemen |
gereken yapıldı . |
Duyarlılığınız için teşekkürler arkadaşlar.! Diğer arkadaşları da aynı hassasiyete bekliyoruz.! |
gereken yapıldı |
olmadı yapamadım bi yardım lütfen.. |
Alıntı:
Şu an oldu.! Arkadaşlar bu kadar mı ilgi ? |
Elbette koyarız imzaya bunu fakat yine abna laf sokanlar hatta kızanlar olabilir ama madem Beşiktaş bir Türk takımı bu takımın kullandığı dil Türkçe o zaman Türkçeye uygun kullanalım. "herşey" değil "her şey" noktadan sonra ünlem işareti gelmez, ünlem koyulacaksa nokta konmaz. Neyse güzel olmuş destek amaçlı ben de koyuyorum imzama. |
Alıntı:
Ünleme işaretine gelince kelimenin hiddetli bitişinden ötürü ünlem işareti kullandım. Herşeye derken ki kısmı "Her şeye" olarak değiştiriyorum. Saygılar. |
lafı bile olmaz hemen |
teşekkürler |
Rica Ederim arkadaşlar. Kullanmamış olanlar lütfen imzasına eklesin ki Beşiktaş düşmanları ve sadece kişilere tapan ve onun yalakaları dize gelsin.! Tek Aşk BEŞİKTAŞ.! |
abi inanmazsın forumda birinde gördüm imzayı bu konuyu görmeden önce dedim bunu garanti serdar abi yapmıştır :D haklıymışım :D ellerine sağlık . işlem tmm :D |
işlem tamamdır;) |
Alıntı:
Hislerin kuvvetliymiş :D |
yhaaa biri bana yardm etsnn olmuyoo :D:D |
Alıntı:
|
neden tek tip izma kullanalım anlamadım başka imza yok mu bir başkası çıksa beşiktaş için benim imzamı kullanın dese ne yapacağız benim beşiktaşlılığımı kimse tartışamaz ama ben kullanmak istemiyorum anlayışla karşılarsınız umarım |
Alıntı:
Zorla Kullanın demedik ki.! Başkası Alternatif imza çıkarırsa hoşuna giderse kullanırsın.! Kimsenin de beşiktaşlılığını tartışmıyoruz burada.! Olayı saptırmayalım lütfen.! Kullanmamak tercihin, kullanmak gibi en doğal hakkın.! |
SAOL |
Alıntı:
cook saoll yha :) |
yapamadım nasıl yapıcam arkadaşLar |
Yapamıyorum . Yardım lutfen ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
TESEKKURLERRRR |
Kullanan ve kullanacak olan arkadaşlara asıl ben teşekkür ederim ;) |
|
Bahanemiz Vardı BEŞİKTAŞLIYDIK ! Her bebeğe doğumdan sonra rengarenk giysiler giydirirlerdi...Bize ise Siyah-Beyaz.. Ama bahanemiz vardı.. BEŞİKTAŞLIYDIK. Annemiz , Babamız ilk onların adını söylememizi beklerken..Biz Siyahhh diye haykırdık. Ama bahanemiz vardı...BEŞİKTAŞLIYDIK. Okuldaki resimlerimiz hep renksiz olmuştu..Öğretmenlerimiz bize kızmıştı … Ama bahanemiz vardı … BEŞİKTAŞLIYDIK.. Defterin kenarına köşesinde BEŞİKTAŞ yazardı…Azar işitirdik.. Ama bahanemiz vardı .. BEŞİKTAŞLIYDIK.. Üniforma üzerine forma giymek yasaktı..Aşk işte ne yaparsın..Biz giyerdik formamızı.. Ama bahanemiz vardı .. BEŞİKTAŞLIYDIK.. Devamsızlığımız çoktu..Belki maça gitmiştik..belki bir taraftar toplantısına.. Şehirimiz neresi olursa olsun .. Bahanemiz vardı BEŞİKTAŞLIYDIK ! Maçtan bir sonraki gün..Arkdaşlarımızla konuşamıyor , tahtaya kalkamıyorduk..Sesimiz kısılmıştı… Ama bahanemiz vardı BEŞİKTAŞLIYDIK ! Sevgilimizle buluşmamızı iptal etmiştik..Belkide bu ayrılma sebebi olmuştu bizim için Dedik ya bir kere biz BEŞİKTAŞLIYDIK ! Hastaneye düşmüştük belki hastaydık..Bağırmak yasaktı hastanede ama ziyaretimize gelen arkadaşlarımız tezahuratlarla gelmişti hastaneye..Affedin bizi.. Ama bahanemiz vardı BEŞİKTAŞLIYDIK ! Paramız yoktu belki..ama bir taraftar grubundaydık..Bizi bekliyordu Beşiktaş orada.. Olsun varsın paramızı feda ettik…beklide bir gün yemek yemedik.. Açtık.. Ama bahanemiz vardı BEŞİKTAŞLIYDIK ! Ölmüştük söz verdiğimiz gibi Beşiktaş uğruna..Belki mezarlıkta bağırmak günahtı..ayıptı..Ama kardeşlerimiz tezahuratlarla gömmüştü bizi kara toprağa.. Affet bizi imam amca.. Bahanemiz var.. BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ ….. DOĞARKENDE.. YAŞARKENDE.. ÖLÜRKENDE... BİZ BEŞİKTAŞLIYDIK.. BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ !!!! http://i55.photobucket.com/albums/g1..._bjk_forum.png |
hemennnn |
tamamdır |
AŞKIMIZ TARTIŞILMAZ YAŞANIR SAĞOL |
yaff bende yapamadım nası olcak bi yardım edin arkadaslar abiler ablalar |
|
Alıntı:
|
Bende yapmak istiyorum fakat yapamadım:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|