![]() |
Hatirlayan Var Mi Arkaşdalar Hatirlayaniniz Var Mi Hani 100. Yilda Ligtv - Showtv Nin Yaptigi Bir Klip Vardi. Nevzat Demir Tesislerinde Futbolcular Gece Yarisi Kalkiyorlar Idaman Yapmak Istiyorlar Sinan Engin Falan Var O Klibi Bilen Varsa Bir Link Versin Ya Ben Onu çok Ama çok Merak Ediyorum şimdiden Emeğe Saygi |
o klibi ben hatırladım ama elimde yok. elinde olan varsa hakkaten buraya koysunda birkez daha izleyelim. |
bende hatirladim ama yok abi bende malesef |
aaaaaa o klip cok duygusaldı yaaa. burda olsa bomba olur. |
valla ben araştırıyom bulursam eklerim |
valla bulunursa bomba olur bende hatırladım |
abi ben yaklasik iki üc ay önce maraton un sayfasinda bakmistim ama formati degistirilmis eger multimedya kismini bulabilirseniz orada vardir.. |
Ah be arkadaşlar İnşanlah buluruz vallahi süper di yaw |
Ewet yaa o klip süperdi 100.Yıl ruhu belki o kliple tekrar canlanır.Ne olur bende bulmaya calısacam.Herkes arastırsın.. |
bakıyorum bulalım sunu arklar |
O klibi lig tv nin tekrar yayinlamasini istesek ve kaydetsek olmazmi |
Alıntı:
|
ok abi deniyecegim :) |
ArkadaŞlar Ben Lİg Tv Ye Maİl Attim Bana Otomatİk Cevap Geldİ DeĞerlendİrecez Falan Fİlan Dedİ Beklİyorum Ama Bİr Taraftan Da Ariyorum Aklimi S. TeŞke O Zaman Kayit Etseydİm Ya Offf Ulan Offf |
ben bütün forumlara baktım yokkk. |
zor bulunur |
bu konuda show tvye başvuracam bekleyin kardesler şimdilik kilit |
lig tv nin cevabı Sayin Yildiray Dogan, Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz. Talebiniz degerlendirilmek uzere ilgili departmana aktarilmistir. Saygilarimizla, Zekiye SEPIK DIGITURK Musteri Hizmetleri Tel:0212 473 73 73 Fax:0212 473 73 03 mailto:destek@digiturk.tv |
abi aynısından bana da attılar umarım bişi cıkar Sayin Eser Sezer, Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz. Talebiniz degerlendirilmek uzere ilgili birime iletilmistir. Saygilarimizla Nida Sumer DIGITURK Musteri Hizmetleri Tel:0212 473 73 73 Fax:0212 473 73 03 Mailto:destek@digiturk.tv |
ben ligtv ye 2 mesaj attım ilk mesaj bana da bu olunca Sayin Seckin Erim; DIGITURK'e gostermis oldugunuz ilgi nedeni ile tesekkur ederiz. DIGITURK'un yayinci degil tasiyici bir platform olmasi nedeni ile kayitlari paylasma imkanimiz bulunmamaktadir. Tarafiniza yardimci olamadigimiz icin ozur dileriz. Saygilarimizla, Nida Sumer DIGITURK Musteri Hizmetleri Tel:0212 473 73 73 Fax:0212 473 73 03 Mailto:destek@digiturk.tv 2.mesajımda baya sert çıktım ve taraftarlar ve kulüpler arasında ayrımcılık yapmayın ben sizden video yu bana göndermeniz istemedim ben tekrar yayınlamanızı istedim.Bana böyle bir mesaj yollamanızdaki benim günahım BEŞİKTAŞLILIK MI ? Bir fenerl istediğinde neden olumlu cvp alabiliyor türünden şeyler yazdığım daha nicesi ve 2. mesajıma da cvp aldım bakalım ne olacak işte buda 2.mesaj Sayin Seckin Serim, Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz. Taleb ve sikayetleriniz degerlendirilmek uzere ilgili departmana aktarilmistir. Saygilarimizla, Zekiye SEPIK DIGITURK Musteri Hizmetleri Tel:0212 473 73 73 Fax:0212 473 73 03 mailto:destek@digiturk.tv |
Ama bu gidişle zor gözüküyor bence bunu bjk tv ye bildirelim onlar isterlerse alabilirler ve yayınlayabilirler... |
bu dijitürk ezik bea neden uğraşıoıruz ki vermez o şerefsizler |
Arkadaslar benBJKTv ye yazdim. Cevabi bekliyorum. Lig Tv de "kara Kartal" Programi altinda yayinliyacaklarmis. |
Alıntı:
|
vallahi müthiş duygusal bir klipti şimdi olsada mazide kalan demek istemiyorum müthiş şampiyonluğumuzda beni çok içten etkilemişti aslında BEŞİKTAŞ ile ilgili olan her şey beni derinden etkiliyor ya oda başka:D |
Ya ArkadaŞlar Her Kezİ Yorduk Ama GerÇekten Aranacak Het Zaman İzlenecek Pc Mİzİn Bİr KÖŞesİnde Duracak Bİr Fİlİmdİ Ya GerÇekten SÜper Bİr Fİlİm Dİ Fİlİm Dİyorum ÇÜnkÜ Öyle Bİr Ogranİzasyon Yok Bakiyorum. ArkdaŞlar Bu Konuda Elİmden Gelenİ Yapiyorum Ama Yok ArkadaŞ Ya Sormadigim KİŞİ Kalmadi Ama Yİnede Bulamadim Zaten Bu Programi Klİbİ Daha Dogrusu Gece YayimlamiŞlar Di Onun İÇİnde Olabİlİr EĞer 2 - 3 GÜn İÇerİsİnde Bulunmaz Sa BaŞka Yollari DeneyeceĞİm Vallahİ Ama İnŞanlah Da Bulunur Ya Çok SÜper Bİr Klİptİ TeŞke O Zamanlarda Olsak Ta Yİne TÜrkİye GerÇek BÜyÜk Takimini GÖrse |
Ya ArkadaŞlar Her Kezİ Yorduk Ama GerÇekten Aranacak Het Zaman İzlenecek Pc Mİzİn Bİr KÖŞesİnde Duracak Bİr Fİlİmdİ Ya GerÇekten SÜper Bİr Fİlİm Dİ Fİlİm Dİyorum ÇÜnkÜ Öyle Bİr Ogranİzasyon Yok Bakiyorum. ArkdaŞlar Bu Konuda Elİmden Gelenİ Yapiyorum Ama Yok ArkadaŞ Ya Sormadigim KİŞİ Kalmadi Ama Yİnede Bulamadim Zaten Bu Programi Klİbİ Daha Dogrusu Gece YayimlamiŞlar Di Onun İÇİnde Olabİlİr EĞer 2 - 3 GÜn İÇerİsİnde Bulunmaz Sa BaŞka Yollari DeneyeceĞİm Vallahİ Ama İnŞanlah Da Bulunur Ya Çok SÜper Bİr Klİptİ TeŞke O Zamanlarda Olsak Ta Yİne TÜrkİye GerÇek BÜyÜk Takimini GÖrse |
evet yaaa o ruhu tekrar istiyoruz o videoyu bizmkler idman yaparken duvar yanstmak lazım belki bseler kaparalrda o ruh tekrar gelir kartalıma :D |
arkadaşlar diger forumlara da giriyoresanız onların adminlerine de sroun ve bu konuyu bitirelim artık arkadaşlar ya herkez yoruldu artık ve herkez beklkiyor |
Süper bişeydi o yaa.Tüylerimö diken diken olmuştu benim seyredince... |
walla ben hatirliyorum hdd lerin hepsini aradım bulamadım sorry |
gerçekten çok güzel bir klipti o, hatırladım tüylerim diken diken oldu şimdi |
Arkadaşlar bakıyorum da herkez hatırlamış ama bi zahmet hatırlamakla kalmayalım bulalaım aradaşlar ne gerekiyoyorsdsa yapalaım adminlere ssesleniyorum daima trübünlerde olanlara seslniyorum alen abiyi tanıyanlara sesleniyorum bazı insanların sayesinde bulalım ya şunu hadi yin aradaşlar |
bulsak çoktan eklerdik kardeşim, bjk tv ye kadar mail atıldı yani.. |
Ya fenerliler istese lig tv veriri hemen bu kadar olmaz ya arkadaş hadi yeni bir şey olsa gam yemiyecem ama cok esi ya 3 sene oldu resmen ya lan versenzi ne oalcak ondan da mı para kazanmanın yollarını arıyorlar ya yok böyle bir şey ya a.q ben böyle işin aramadıgım taramadığım yer kalmadı ama yok yok yok ne yapacaz bbilmiyorum ama bunu bulacağımızı biliyorum bulana bir külce altın verirdim vallahi ama ben de de yok zaten her şey sevdi bizi de bir para sevmedi bizi her nese ben saçmalamaya başladım vbulan bulursa rapide bile atsın razıyım ya |
ArkadaŞlar Bu Kadar İnsaniz Da Bİr Şu Olayi Bulamadik Ya Ben Ne Dİyeyİm Artik Ya Offf Lan Offf Ne Yapacaz Ya Bu Rayi AÇtiĞim Ama Yok Yok Cildiracam |
ya arkadaşlar su klibi bulalım sizden başka hiç bir şey istemiyorum ya 500 kere izleyecegim şu kilibi ha |
beyler bende noumanın bi klibi vardı onda sadece o klipte nouma olan yerler verilmişti sadece o var galiba ama emin değilim zaten bu hafta kara kartalda verilcekmiş lig tvde |
evet bende hatırladım çok iyi bir çalışmaydı çok güzeldi tayfur falan kaldırıyordu çocukları sanırım öyle bişey kalmış aklımda |
ÇOK MAnyak videoydu yaa maratonda izlemiştim:D Sİinan enginin yataktan kalkişi cok komikti gül gül yerlere yatmiştim inş yayinlar şu lig tvde bidaha izleriz.. |
Türkiye`de Saat: 12:37 . |