![]() |
O klibi lig tv nin tekrar yayinlamasini istesek ve kaydetsek olmazmi |
Alıntı:
|
ok abi deniyecegim :) |
ArkadaŞlar Ben Lİg Tv Ye Maİl Attim Bana Otomatİk Cevap Geldİ DeĞerlendİrecez Falan Fİlan Dedİ Beklİyorum Ama Bİr Taraftan Da Ariyorum Aklimi S. TeŞke O Zaman Kayit Etseydİm Ya Offf Ulan Offf |
ben bütün forumlara baktım yokkk. |
zor bulunur |
bu konuda show tvye başvuracam bekleyin kardesler şimdilik kilit |
lig tv nin cevabı Sayin Yildiray Dogan, Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz. Talebiniz degerlendirilmek uzere ilgili departmana aktarilmistir. Saygilarimizla, Zekiye SEPIK DIGITURK Musteri Hizmetleri Tel:0212 473 73 73 Fax:0212 473 73 03 mailto:destek@digiturk.tv |
abi aynısından bana da attılar umarım bişi cıkar Sayin Eser Sezer, Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz. Talebiniz degerlendirilmek uzere ilgili birime iletilmistir. Saygilarimizla Nida Sumer DIGITURK Musteri Hizmetleri Tel:0212 473 73 73 Fax:0212 473 73 03 Mailto:destek@digiturk.tv |
ben ligtv ye 2 mesaj attım ilk mesaj bana da bu olunca Sayin Seckin Erim; DIGITURK'e gostermis oldugunuz ilgi nedeni ile tesekkur ederiz. DIGITURK'un yayinci degil tasiyici bir platform olmasi nedeni ile kayitlari paylasma imkanimiz bulunmamaktadir. Tarafiniza yardimci olamadigimiz icin ozur dileriz. Saygilarimizla, Nida Sumer DIGITURK Musteri Hizmetleri Tel:0212 473 73 73 Fax:0212 473 73 03 Mailto:destek@digiturk.tv 2.mesajımda baya sert çıktım ve taraftarlar ve kulüpler arasında ayrımcılık yapmayın ben sizden video yu bana göndermeniz istemedim ben tekrar yayınlamanızı istedim.Bana böyle bir mesaj yollamanızdaki benim günahım BEŞİKTAŞLILIK MI ? Bir fenerl istediğinde neden olumlu cvp alabiliyor türünden şeyler yazdığım daha nicesi ve 2. mesajıma da cvp aldım bakalım ne olacak işte buda 2.mesaj Sayin Seckin Serim, Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz. Taleb ve sikayetleriniz degerlendirilmek uzere ilgili departmana aktarilmistir. Saygilarimizla, Zekiye SEPIK DIGITURK Musteri Hizmetleri Tel:0212 473 73 73 Fax:0212 473 73 03 mailto:destek@digiturk.tv |
Türkiye`de Saat: 14:51 . |