![]() |
walla ben hatirliyorum hdd lerin hepsini aradım bulamadım sorry |
gerçekten çok güzel bir klipti o, hatırladım tüylerim diken diken oldu şimdi |
Arkadaşlar bakıyorum da herkez hatırlamış ama bi zahmet hatırlamakla kalmayalım bulalaım aradaşlar ne gerekiyoyorsdsa yapalaım adminlere ssesleniyorum daima trübünlerde olanlara seslniyorum alen abiyi tanıyanlara sesleniyorum bazı insanların sayesinde bulalım ya şunu hadi yin aradaşlar |
bulsak çoktan eklerdik kardeşim, bjk tv ye kadar mail atıldı yani.. |
Ya fenerliler istese lig tv veriri hemen bu kadar olmaz ya arkadaş hadi yeni bir şey olsa gam yemiyecem ama cok esi ya 3 sene oldu resmen ya lan versenzi ne oalcak ondan da mı para kazanmanın yollarını arıyorlar ya yok böyle bir şey ya a.q ben böyle işin aramadıgım taramadığım yer kalmadı ama yok yok yok ne yapacaz bbilmiyorum ama bunu bulacağımızı biliyorum bulana bir külce altın verirdim vallahi ama ben de de yok zaten her şey sevdi bizi de bir para sevmedi bizi her nese ben saçmalamaya başladım vbulan bulursa rapide bile atsın razıyım ya |
ArkadaŞlar Bu Kadar İnsaniz Da Bİr Şu Olayi Bulamadik Ya Ben Ne Dİyeyİm Artik Ya Offf Lan Offf Ne Yapacaz Ya Bu Rayi AÇtiĞim Ama Yok Yok Cildiracam |
ya arkadaşlar su klibi bulalım sizden başka hiç bir şey istemiyorum ya 500 kere izleyecegim şu kilibi ha |
beyler bende noumanın bi klibi vardı onda sadece o klipte nouma olan yerler verilmişti sadece o var galiba ama emin değilim zaten bu hafta kara kartalda verilcekmiş lig tvde |
evet bende hatırladım çok iyi bir çalışmaydı çok güzeldi tayfur falan kaldırıyordu çocukları sanırım öyle bişey kalmış aklımda |
ÇOK MAnyak videoydu yaa maratonda izlemiştim:D Sİinan enginin yataktan kalkişi cok komikti gül gül yerlere yatmiştim inş yayinlar şu lig tvde bidaha izleriz.. |
Türkiye`de Saat: 21:39 . |